Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Σημαντική εμπειρία για τα ροδιτόπουλα στη Θεσσαλονίκη

Σημαντική εμπειρία για τα ροδιτόπουλα στη Θεσσαλονίκη

0
Dodekanisos

Στη Θεσσαλονίκη για προπονήσεις και σε καμπ επιλογής του ΠΑΟΚ βρέθηκαν ύστερα από πρόσκληση παιδιά του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ από διάφορες ομάδες της Ρόδου!

Συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν αυτή την μοναδική εμπειρία και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο κορυφαίο επίπεδο 4 παιδιά του 2007 οι: Πολιάς Νίκος και Πετρίδης Γιάννης του Φοίβου, Μουρατίδης Χριστόφορος του Ευκλή και Αποστολάκης Νίκος του ΑΕΡΑ!

Επίσης αυτή την εβδομάδα κλήθηκαν τα παιδιά του 2008 οι: Παπαντωνίου Αποστόλης του Φοίβου, Θυριάκης Κώστας του Ευκλή, Θεοδοσίου Βασίλης του ΑΕΡΑ, Χίλα Ντενίς της ακαδημίας Βελή, καθώς και τα μικρότερα παιδιά του 2009 οι: Νικολάου Δημήτρης του Ιαλυσού, Τσέρι Φαιίκ και Γκόυτσι Φιορέλο της ακαδημίας Βελή και ο Ισκάς Κώστας της Ρόδου!

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους και να ευχαριστήσουμε τις ομάδες των παιδιών και τους προπονητές τους για την υποστήριξη και την συνεργασία!

Η λειτουργία του ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ του ΠΑΟΚ στη Ρόδο έχει μοναδικό στόχο να βοηθήσει στην εξέλιξη των παιδιών. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν τον επόμενο Σεπτέμβριο, τα ταλαντούχα παιδιά παρακολουθούνται συνεχώς και σίγουρα στο μέλλον θα δοθεί η ευκαιρία και σε άλλα παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους!΄΄

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments