Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Σημαντική απουσία ο Λυριστής!»

«Σημαντική απουσία ο Λυριστής!»

0
RSCN9989
Dodekanisos

Ως μια πολύ σημαντική απουσία χαρακτήρισε αυτή του Θοδωρή Λυριστή από την αυριανή αναμέτρηση με τον Κλεόβουλο Λίνδου στο γήπεδο της Ψίνθου ο προπονητής της Δόξας Μιχάλης Μανωλάς. O έμπειρος τεχνικός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Γιώργου Στάππα από τους «βυσσινοί». Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση στο προηγούμενο παιχνίδι μας με τον ΑΕΡΑ στα Αφάντου και με την αποβολή του Λυριστή τον οποίο και δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας στην αυριανή αναμέτρηση το έργο μας θεωρώ πως γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Είναι σίγουρα μια πολύ σημαντική απουσία διότι είναι ο κύριος εκφραστής της επίθεσή μας και με την αποχώρηση του Στάππα τις προηγούμενες ημέρες γίνεται πιο δύσκολο αφού και οι επιλογές που έχουμε λιγοστεύουν. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, ξέρουμε ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Δενέ χoυμε να φοβηθούμε τίποτα παρά μόνο τον κακό μας εαυτό».
Όσον αφορά τις απουσίες που αντιμετωπίζει ο κ. Μανωλάς, πέραν του Θοδωρή Λυριστή ο οποίος είναι τιμωρημένος για την αυριανή αναμέτρηση, αμφίβολος είναι και ο Χρήστος Ορφανός που αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση λόγω κάποιων ενοχλήσεων που αισθάνθηκε.

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments