Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Σημαντικές εμπειρίες στον Μαραθώνα

Σημαντικές εμπειρίες στον Μαραθώνα

1
tenis juniors1
Dodekanisos

Με επιτυχία στέφθηκε η αποστολή του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τέννις που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Μαραθώνα. Γεμάτοι ενθουσιασμό αλλά και πλούσιοι σε εμπειρίες οι μικρόι αθλητές και αθλήτριες γύρισαν στη Ρόδο για να μοιραστούν με τους συναθλητές τους αυτά που βίωσαν.Στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών και κάτω που ήταν οι κατηγοριές τους οι Ρόδιοι αθλητές και αθλήτριες έδωσαν εξαιρετικές μάχες κάνοντας τουλάχιστον τρείς αγώνες ο καθένας διεκδικώντας μια θέση στο ταμπλό.
Στην κατηγορία των αγοριών με 80 συνολικά συμμετέχοντες απο όλη την Ελλάδα οι Λουϊζίδης Μιχαήλ, Πανάγος Ηλίας και Τριανταφύλλου Ευάγγελος έκαναν 3 αγώνες με 1 νίκη και 2 ήττες ο καθένας, διαπιστώνοντας το υψηλό επίπεδο του τέννις στις μικρές κατηγορίες και την ραγδαία ανάπτυξη του αθλήματος τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας. Οι μικροί ρόδιοι αθλητές πέρα απο την τεχνική τους που ήταν ισάξια των αντιπάλων τους επέδειξαν άψογο ήθος και ευγένεια εντός και εκτός γηπέδου και σίγουρα ακολούθησαν τις αρχές και τις οδηγίες που αποτελεί μέρος της καθημερινής τους προπόνησης.
Αξίζουν συγχαρητήρια επίσης στην αθλήτρια Βαρδέλη Εβελίνα στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 10 ετών όπου συμμετείχαν 40 αθλήτριες απο όλη τη χώρα, η οποία αγωνίσθηκε με όλες τις τις δυνάμεις και έχοντας μια ήττα στην αρχή ,μία νίκη στον δεύτερο αγώνα της αποκλείσθηκε στον τρίτο αγώνα της απο την νικήτρια του τελικού Σαμαρά.
Πάρα πολύ καλή η εμφάνιση του Κασληογλου Σερχάν του Ροδιακού που κάνοντας 2 νίκες και μία ήττα κατάφερε να μπεί στο κυρίως ταμπλό και να πλασαριστεί στους 64 καλύτερους στην Ελλάδα χάνοντας τον τέταρτο αγώνα του για τους 32 πραγματικά παλικαρίσσια.
Εξαιρετική και με τη μεγαλύτερη διάκριση των τελευταίων χρόνων για το νησί μας στο τέννις η εννιάχρονη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ.Με ένα σερύ 3 νικών με το ίδιο σκορ (6-2) σε κάθε αγώνα κατάφερε να τερματίσει πρώτη στο group της παιρνόντας απευθείας στους 16 του ταμπλό.Με ένα πραγματικά συγκλονιστικό αγώνα με πολλές ανατροπές (ξεκίνησε χάνοντας 2-0) κατάφερε να νικήσει την Κίτση απο την Ελασσόνα και να φθάσει στις οκτώ.Τη νικηφόρα πορεία της σταμάτησε η φιναλίστ του τελικούν Χαντάβα απο την Κοζάνη . Τελικά η Παπαδοπούλου κατατάχθηκε στην 5Η θέση στην Ελλάδα και έχει θέσει τις βάσεις για πολλά περισσότερα στο μέλλον.Η εννιάχρονη αθλήτρια του Ροδιακού έχει άλλη μια χρονία στην κατηγορία αυτή (κατω των 10 έτων) ενώ οι περισσότερες φετινές τις αντίπαλοι του χρόνου θα έιναι στην επόμενη κατηγορία. Η Βικτώρια έξω απο το γήπεδο είναι ένα γλυκύτατο κοριτσάκι με αφοπλιστικό χαμόγελο και την αδυναμία στο παιχνίδι όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της με μία μεγάλη διαφορά απο τα υπόλοιπα ,στο γήπεδο μετατρέπεται σε ένα μεγάλο ¨τσαμπουκά¨.
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στην προπονήτρια των παιδιών Κα Σταυρούλα Γενημανώλη όχι μόνο για την άριστη τεχνική κατάρτιση των αθλητών της αλλά γιατί έχει καταφέρει να φτίαξει ένα πολύ ωραίο πυρήνα παιδιών αυτής της ηλικίας τα οποία θεωρούν τον όμιλο δεύτερο σπίτι τους και καθημερινά ζουν εκεί παίζοντας και γελώντας πολύ περισσότερες ώρες απο τις 2 της καθημερινής τους προπόνησης.
Συγχαρητήρια επίσης σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το τέννις γιατί είναι ένα απο τα σκληρότερα αθλήματα.Όσο χαλαρό και ευγενές και αν φαίνεται απο την τηλεόραση όποιος έχει ασχοληθεί έστω και λίγο θα διαπιστώσει ότι ισχύει το αντίθετο ακριβώς.Το λάθος , η κακή μέρα , η κακή ψυχολογία,το ειρωνικό χαμόγελο του αντιπάλου, το κακοπροαίρετο σχόλιο απο την εξέδρα, η αλλαγή τακτικής βαραίνουνμόνον ένα. Παρόλα αυτά είναι απο τα ωραιότερα αθλήματα και η ενασχόληση με αυτό είναι απο τα ωραιότερα δώρα που μπορεί να κάνει ο γονίος στο παιδί του.tenis juniors2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
κάστρο
κάστρο
10 years ago

Σερχαν παιχταρά μου μας κάνεις περήφανους! !!