Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις στην Αθήνα

Σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις στην Αθήνα

0
Dodekanisos

Τα μικρά γυναικεία τμήματα μπάσκετ του Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ, για άλλη μια φορά μέσα στη φετινή αθλητική σεζόν, βρέθηκαν στην Αθήνα για να συλλέξουν εμπειρίες και παραστάσεις, που στερείται το γυναικείο μπάσκετ στο νησί της Ρόδου. Παγκορασίδες, κορασίδες και νεανίδες έπαιξαν φιλικά παιχνίδια απέναντι στις ομάδες του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Γ.Σ.ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ, Α.Ο.ΑΜΥΝΤΑ, ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ και Γ.Σ.ΚΡΟΝΟΣ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα εξής:

“Ομάδες με οργάνωση και πρωταγωνιστικό ρόλο. Επιπλέον, τα κορίτσια μας παρακολούθησαν τον αγώνα της Basket League Γ.Σ.Περιστέρι-Κ.Α.Ε.Κολοσσός, όπως επίσης και την προπόνηση του αντρικού τμήματος του Α.Ο.Αμύντα,  ο οποίος αγωνίζεται στην Α2. Στον ελεύθερο χρόνο τους, βρέθηκαν στο μουσείο ψευδαισθήσεων και στο Allou! Fun Park. Ο Σύλλογος μας νιώθει το λιγότερο ευγνωμοσύνη για τους μεγάλους χορηγούς μας οι οποίοι 3 χρόνια τώρα υποστηρίζουν τις πρωτοβουλίες των προπονητριών μας κ.Βελούδου και κ.Γαλαχουσίδη και είναι δίπλα στο γυναικείο μπάσκετ με κάθε τρόπο και αυτοί είναι, ο κύριος Νικόλας ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ και  τα evita-hotels, ο οποίος φροντίζει πάντα μαζί με το προσωπικό του τη διαμονή και την πλήρη διατροφή των κοριτσιών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα αδέρφια Παύλο και Κωνσταντίνα, ιδιοκτήτες του Αρτοποιείου Ζαχαροπλαστείου ΤΣΑΛΜΙΔΗΣ,  τα οποία βρίσκονται στο πλευρό μας, υλικά και οικονομικά, σε κάθε δραστηριότητα και διοργάνωση του συλλόγου.

Τέλος, τον κύριο Τσαμπίκο ΑΤΣΑΊ’ΔΗ, ο οποίος ανελλιπώς προσφέρει  στα γυναικεία τμήματα  του συλλόγου μας τα μέγιστα δυνατά για την ανάδειξη τους. Σε αυτό το ταξίδι θα θέλαμε επιπλέον να ευχαριστήσουμε, το μεζεδοπωλείο “ΚΟΥΤΟΥΚΙ 42”,  την καφετέρια “DALI”, το κομμωτήριο “NOIR” και το κατάστημα “AEGEAN FISH” για την σημαντική προσφορά τους. Ο Γ.Σ. Διαγόρας με την βοήθεια σας θα φροντίζει να προσφέρει ιδιαίτερες και ξεχωριστές εμπειρίες και παραστάσεις, ώστε το μπάσκετ και ο αθλητισμός να αναδεικνύεται με κάθε τρόπο, δείχνοντας  μια ιδιαίτερη αδυναμία στα γυναικεία τμήματα, τα οποία πανελληνίως αδικούνται και απαξιώνονται. Ευχαριστούμε τους γονείς που εμπιστεύτηκαν στις προπονήτριες μας και στον ιστορικό σύλλογο μας τα παιδιά τους…”.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments