Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Σημαιοφόρος ο Κουτσελίνης

Σημαιοφόρος ο Κουτσελίνης

0
island_games
Dodekanisos
Τις τελευταίες ετοιμασίες κάνουν οι διοργανωτές της Ροδίτικης αποστολής για τα Island Games του 2011 που θα γίνουν στο Isle of Wight από τις 25 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου. Οι ετοιμασίες αφορούν
-Τις τελευταίες αλλαγές σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος (αλλάζουν παίκτες, αθλητές και αθλήτριες για ειδικούς λόγους με τις προθεσμίες ήδη να έχουν λήξει και την Ρόδο ναχει πάρει ήδη αυστηρά ορισμένες μέρες παράτασης  προκειμένου να προβεί σε αυτές )
-Την προμήθεια του ρουχισμού. Όλη η αποστολή θα φοράει ομοιόμορφα μπλουζάκια, φόρμες με βασικό φόντο τα Εθνικά μας χρώματα.
-Και φυσικά με την Εκτελεστική Επιτροπή της αποστολής να αναδεικνύει χθες τον σημαιοφόρο και την εκπρόσωπο της στην τελετή νερού στην οποία δίνουν μεγάλη βάση οι διοργανωτές.
Όπως ανακοινώθηκε σχετικά λοιπόν:
-Σημαιοφόρος της Ροδίτικης αποστολής θα είναι ο ιστιοπλόος Γιάννης Κουτσελίνης .Ο νεαρός ιστιοπλόος έχει αρκετή εμπειρία από τα Island Games και είχε πάρει μάλιστα μετάλλιο στους αγώνες του Aland.Ο Ρόδιος ιστιοπλόος επελέγη ανάμεσα από πολλούς υποψηφίους για να κρατήσει ψηλά την Ελληνική σημαία στην τελετή έναρξης και την τελετή λήξης των αγώνων
-Παράλληλα για την τελετή του νερού επελέγη να εκπροσωπήσει την Ρόδο και την αποστολή της η 15χρονη αθλήτρια του στίβου Κλέλια Θεοδώρου. Είναι πολλά υποσχόμενη σαν αθλήτρια και θα τιμήσει και την Ρόδο αλλά και τον χώρο του κλασσικού αθλητισμού που έχει χαρίσει πολλές συγκινήσεις στο παρελθόν στην Ροδίτικη αποστολή στους αγώνες των Νήσων.
Και οι δυο αξίζει να σημειωθεί πώς είναι τιμητικές θέσεις που έχουν να κάνουν πέρα από την διάκριση και με την προοπτική ανάδειξης του αθλητή και της αθλήτριας. Η Ρόδος θα πάει την ερχόμενη Παρασκευή στο Isle of Wight . Η αποστολή
-Θα αναχωρήσει την Παρασκευή το ξημέρωμα με πτήση της AEGEAN από την Ρόδο για την Αθήνα .
-Στην συνέχεια λίγο αργότερα από την άφιξη της στο «Ελ. Βενιζέλος» θα πετάξει με την ίδια εταιρεία για το Χηθροου του Λονδίνου.
-Λίγη ώρα αργότερα με πούλμαν θα πάρουν όλοι τον δρόμο μετάβασης οδικώς για το Σαουθάμπτον.
-Τέλος από εκει με φερρυ μπόουτ θα μεταφερθεί όλη η αποστολή στο Isle of Wight και θα καταλύσει στο χώρο διαμονής που έχει κλεισθεί για την αποστολή. Στις 25 Ιουνίου το βράδυ θα γίνει η τελετή έναρξης και από το πρωί της Κυριακής 26 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για όλους.
Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ
Στην τελετή έναρξης οι διοργανωτές δίνουν μεγάλο βάρος .Σημειώνεται πώς σε αυτή θα ξεδιπλωθούν πολλά και σπουδαία στοιχεία από την ιστορία του νησιού. Την τελετή έναρξης τώρα επιχορήγησε το Συμβούλιο Τεχνών του Νησιού δίνοντας στην IGA το ποσόν των 94.099 λιρών .
Σε αυτήν θα πάρουν μέρος 1000 περίπου εθελοντές .Θα είναι μια θεαματική τελετή έναρξης , που περιλαμβάνει ποιοτικό θέαμα αλλά και καρναβαλική χορογραφία από τους εθελοντές γεγονός που συμβαίνει πάντα και θα λάβει χώρα στους δρόμους του Ryde. Θα ακολουθήσει μια ειδική παράσταση σε χώρο δίπλα στην θάλασσα. Το σημαντικό αυτό γεγονός για το νησί οι διοργανωτές περιμένουν να το παρακολουθήσουν 25-30.000 άτομα. Τα Island Games αποτελούν σημαντικό γεγονός για τους Άγγλους καθώς οι διοργανωτές το θεωρούν τον προπομπό των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 του Λονδίνου.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments