Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Σιγή ιχθύος στον Διαγόρα

Σιγή ιχθύος στον Διαγόρα

0
diagoras_trikala2
Dodekanisos
Στον Διαγόρα, επικρατεί σιγή ιχθύος σε όλα τα επίπεδα . Δεν υπάρχει πουθενά καμιά εξέλιξη, αν και πολλοί περιμένουν εντός του προσεχούς δεκαημέρου, μια σειρά συζητήσεων και συσκέψεων, οι οποίες θα καθορίσουν πρώτα από όλα την Διοικητική γραμμή της ομάδας και κατόπιν την οποιαδήποτε εξέλιξη ενόψει της νέας περιόδου. Για να συμβούν όλα αυτά, πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει αρχικά συνάντηση των δυο μεγαλομετόχων του Κώστα Χρυσοχοϊδη και του Γιάννη Καμπούρη.
Οι δυο άνδρες απουσιάζουν από το νησί αυτές τις μέρες. Ο πρώτος για επαγγελματικούς λόγους είναι στην Αθήνα, ενώ ο δεύτερος για τους ίδιους λόγους είναι στην Αγγλία. Και οι δυο αναμένονται τις επόμενες μέρες στην Ρόδο και για ξεκούραση, αλλά και για να συζητήσουν με κάθε λεπτομέρεια, το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας. Η τελευταία συμπεριφορά των φίλων της ομάδας, απομάκρυνε τους μεγαλομετόχους ακόμα και από το γήπεδο, αλλά εκείνοι είναι που θα κρίνουν τι θα συμβεί στο μέλλον. Έτσι λοιπόν μέχρι στιγμής, υπάρχει ηρεμία στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα.
Η απουσία των δυο ανδρών κρατάει σε στάση αναμονής και τον Πέτρο Ρουτζιέρη, ο οποίος είναι στο νησί μας και περιμένει να γίνει η συνάντηση με τον Κώστα Χρυσοχοϊδη , που είχε ζητήσει προ πολλού . Ο τεχνικός του Διαγόρα είναι εκείνος που θα αποφασίσει, αν θα παραμείνει στον Διαγόρα η όχι . Το ντεμπούτο του πάντως στον πάγκο της ομάδας,  θεωρείται απόλυτα πετυχημένο, καθώς η παρουσία του εκεί πέρασε από πολλά προβλήματα, ιδιαίτερα τις τελευταίες αγωνιστικές.
Στον Πέτρο Ρουτζιέρη καταλογίζεται επίσης και το κέρδος αυτής της περιόδου, που δεν είναι άλλο από την χρησιμοποίηση νέων παιδιών, προερχόμενων από την ομάδα των Νέων και πρέπει να σημειωθεί πως πολλά από αυτά ανταπεξήλθαν στις δυσκολίες της Κατηγορίας, ενώ άλλα από αυτά που χρησιμοποιήθηκαν, έδειξαν πώς με την κατάλληλη  δουλειά μπορούν να μεγαλουργήσουν σε αυτή την κατηγορία . Τα θετικά λοιπόν του Πέτρου Ρουτζιέρη είναι πολλά κι αν ο ίδιος δει πώς οι συνθήκες στην ομάδα αλλάζουν προς το καλύτερο, είναι πολύ πιθανόν να μείνει και την επόμενη χρονιά.
ΚΑΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ
Στο μεταξύ και επειδή αδικαιολόγητα μπερδεύεται το όνομα του γηραιού σε λίστες «υπόπτων» παιχνιδιών και μάλιστα για ορισμένα από αυτά «γελάει» πολύς κόσμος, από τον Διαγόρα έγινε γνωστό χθες-για μια ακόμα φορά- πώς δεν υπάρχει στην ΠΑΕ από τότε που αυτή η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις Ελληνικές Ποδοσφαιρικές Αρχές, καμιά κλήση είτε για απολογία είτε για κατάθεση.
«Δεν μας αγγίζουν τέτοιες υποθέσεις. Αν είχαμε αναμιχθεί σε τέτοιες ιστορίες, θα είχαμε κληθεί για απολογίες και για καταθέσεις» είχε τονίσει προ ημερών ο Κώστας Χρυσοχοϊδης . Μέχρι σήμερα πάντως, πρέπει να σημειωθεί πώς δεν είχε φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ καμιά τέτοια κλήση.
Επίσης  και με αφορμή διάφορες φήμες που κυκλοφορούν, γίνεται γνωστό πώς δεν έχει κατατεθεί πέραν των έντεκα γνωστών υποθέσεων, άλλη προσφυγή στην ΕΕΟΔΕΑΠ. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες συμπεριλαμβανομένου και του Γιώργου Σαλαμαστράκη περιμένουν τον γυρισμό των μεγαλομετόχων και την εξεύρεση λύσης στο υπάρχον Διοικητικοοικονομικό πρόβλημα.

Από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments