Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Σφυρίου: «Βλέπει» νέο μετάλλιο

Σφυρίου: «Βλέπει» νέο μετάλλιο

0
sfiriou xeimonetou
Dodekanisos

Η ροδίτισσα Ειρήνη Σφυρίου και η συμπαίκτριά της, η θεσσαλονικιά Φλώρα Ιωαννίδου, θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα του Camping Lacara, στην πανέμορφη Χαλκιδική, κόντρα στις καλύτερες ελληνικές γυναικείες ομάδες μπιτς βόλεϊ.
Οι δύο αθλήτριες πήραν δικαιωματικά από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης την Promotional Wild Card του 3ου τουρνουά του Πανελληνίου Σιρκουί Masters 2013 αφού είναι οι περσινές πρωταθλήτριες μπιτς βόλεϊ στη Βόρεια Ελλάδα (νικήτριες του North Area Beach Volley Circuit 2012) και οι νικήτριες του τουρνουά Open που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στα Νέα Μουδανιά.
Αντίπαλές τους θα είναι οι Γκότζη Μ./ Δηλαβέρη Α., Τέζα Α. / Χρήστου Ε., Κοτέογλου Μ. / Μουντάκη Ν. και άλλες τέσσερεις από τις ομάδες που θα αγωνισθούν στα προκριματικά:
Κατερίνη Α. / Παρασκάκη Γ., Βλασσερού Π. / Ματιάδη Β., Λιάκου Β. / Σαρλή Ε.,Τίλη Μ. / Τσοπούλου Κ., Βλάχου Β. / Καψαμπέλη Σ., Γεωργοπούλου Α. / Λίσλεβαντ Μ, Αποστολίδου Σ. / Λαδένη Α., Kαπνιά Ζ. / Ροδανού Ζ., Κουμβάκη Α. / Χαλεπάκη Γ., Κλέπκου Μ. / Κουρτίδου Π. και Εππα Ν. / Ορολογοπούλου Κ.
Από το τουρνουά θα απουσιάζουν οι Μεθενίτη Π. / Kiss K. Που ήταν οι νικήτριες των 2 προηγούμενων Masters σε Allou Fun Park και Σύρο.

Ροδίτικες συμμετοχές και στο 2ο τουρνουά του North Area Beach Volley Circuit 2013
Την Κυριακή θα έχουμε και το 1ο σερβίς στο Κυρίως Ταμπλό του 2ου τουρνουά του North Area Beach Volley Circuit 2013 που θα φιλοξενηθεί στην Πυλαία Θεσσαλονίκης και έχει και αυτό ροδίτικες συμμετοχές.
Στους άνδρες ο ροδίτης Ιωάννης Τσακογιάννης και ο Στράτος Καββαδάς νικητές του Open στα Νέα Μουδανιά είναι το νούμερο 1 της αρχικής λίστας του τουρνουά με 75ο βαθμούς ενώ στις γυναίκες εκτός από το φαβορί και Νο 1 του τουρνουά, το ζευγάρι Ειρήνη Σφυρίου και Φλώρα Ιωαννίδου (990β), έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα αγωνισθούν στα προκριματικά για πρόκρισή στο Κυρίως ταμπλό οι ροδίτισες Κατερίνα Χειμωνέττου και Μαρία Βοβμύλα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments