Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου ΣΦΡ Κακιά Σκάλα: «Καλή αρχή Ελαφάρα μας!»

ΣΦΡ Κακιά Σκάλα: «Καλή αρχή Ελαφάρα μας!»

0
kakia skala4
Dodekanisos

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της Ρόδου, Κακιά Σκάλα με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου.Μέσω αυτής εύχονται το πέρασμα της ομάδας που αγαπούν να είναι τόσο σύντομο όσο της αρμόζει από τα τοπικά.Μεταξύ άλλων αναφέρεται και στις σχέσεις που θα πρέπει να έχουν με τις υπόλοιπες ομάδες και οπαδούς τους, οι οποίες θα πρέπει να είναι άριστες, αφού δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους και είναι αντίπαλοι μονάχα για 90′.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Σ.Φ.Ρ. “Κακιά Σκάλα” εύχεται καλό πρωτάθλημα σε όλες τις ομάδες, με υγεία και… καλά μυαλά σε παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους.
Ως οπαδοί της Ρόδου και ως μέλη του ιστορικού συνδέσμου της Κακιάς Σκάλας, σεβόμαστε την κάθε ομάδα του νησιού με την οποία θα βρεθούμε αντιμέτωποι φέτος, αλλά και τους φιλάθλους της, με τους οποίους, θα είμαστε αντίπαλοι μονάχα για 90 λεπτά. Άλλωστε, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και με κανέναν. Όπως έχει αποδείξει και η ιστορία, το μεγαλείο της Ρόδου είναι τέτοιο, ώστε να μπορεί να συσπειρώσει όχι μόνο ολόκληρο το νησί, αλλά και ολόκληρη τη Δωδεκάνησο.
Ας μην ξεχνάμε πως τόσο στο μακρινό όσο και στο κοντινό παρελθόν όλοι μας έχουμε βρεθεί στο ίδιο γήπεδο και στην ίδια κερκίδα. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξαναβρεθούμε, θα πανηγυρίσουμε, θα κλάψουμε και θα τραγουδήσουμε ξανά μαζί για την μία αγάπη μας, για τη μία αυτή ομάδα που μπορεί να μας ενώσει κάτω από το σήμα και τα χρώματά της.
Κλείνοντας και όσον αφορά στα του Συλλόγου μας, μοναδική μας ευχή είναι να αποδειχθεί το πέρασμα της ομάδας μας από το τοπικό πρωτάθλημα τόσο σύντομο όσο προσδοκούμε και όσο της αρμόζει. Καλή αρχή Ελαφάρα μας!

Σ.Φ. Ρόδου “Κακιά Σκάλα”»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments