Αρχική Videos Σφοδρή επίθεση Ζελένσκυ κατά Μακρόν!

Σφοδρή επίθεση Ζελένσκυ κατά Μακρόν!

0

Επίθεση κατά του Εμμανουέλ Μακρόν εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολόντιμιρ Ζελένσκι. Με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του ότι “δεν πρέπει να ταπεινώσουμε τη Ρωσία”, ο Ζελένσκι με συνέντευξη που παραχώρησε στους Financial Times είπε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Μερικοί άνθρωποι θέλουν να είναι ηγέτες. Για να είσαι ηγέτης, δεν χρειάζεται να θεωρείς τον εαυτό σου ηγέτη, αλλά να συμπεριφέρεσαι ως ηγέτηςΠώς μπορούμε να επιτύχουμε κατάπαυση του πυρός στο έδαφος της Ουκρανίας χωρίς να ακούμε τη θέση της χώρας και χωρίς να ακούσουμε τη θέση του ηγέτη αυτής της χώρας; Αυτό μας εκπλήσσει πάρα – πάρα πολύ».
Υπενθυμίζουμε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στις 28 Μαΐου, οι ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας «ανανέωσαν το αίτημά τους για κατάπαυση του πυρός» και κάλεσαν τον Πούτιν να έχει άμεσες επαφές με τον Ζελένσκι.

Ο Ζελένσκι είπε επίσης ότι ο αποκλεισμός των λιμανιών από τη Ρωσία, που εμποδίζει τις εξαγωγές σιτηρών, «αποτελεί απειλή παγκόσμιου μεγέθους. Δεν υπάρχει διάλογος εδώ. Αυτή είναι μια πολύ συγκεκριμένη, απτή απειλή για την Ασία, την Αφρική και ορισμένες χώρες στην Ευρώπη», είπε.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments