Αρχική Επικαιρότητα Σεβασμός στους μάγκες που φοράνε σκουφάκια του πόλο

Σεβασμός στους μάγκες που φοράνε σκουφάκια του πόλο

0
Φωτογραφία: efsyn.gr
Dodekanisos

Η «ασημένια» Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, θα δωρίσει το μισό ποσό του πριμ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στους πυρόπληκτους. Από τις 200.000 ευρώ, οι 100.000 θα διανεμηθούν στους δοκιμασμένους από τον πύρινο κλοιό πολίτες.

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών, συμμετείχε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Βέβαια μπορεί να γνώρισε την ήττα 10-13 από την Σερβία, ωστόσο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης απέμεινε τα εύσημα στην Εθνική ομάδα πόλο. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα τους δώσει πριμ της τάξης των 200.000 ευρώ για την κατάκτηση του μεταλλίου. 

Και τι έκαναν οι μάγκες που φορούν σκουφάκια του πόλο; Μέσω του αρχηγού Γιάννη Φουντούλη ο οποίος μίλησε εκ μέρους όλων των αθλητών τόνισαν: 

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνησή του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας θεωρούμε χρέος μας να βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους»!

Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα που η ανύπαρκτη κυβέρνηση παίζει «κρυφτό», οι αθλητές της Εθνικής είχαν ζητήσει συγγνώμη στους δοκιμαζόμενους από τις φωτιές συμπολίτες μας. Διότι την ώρα που η Ελλάδα συνεχίζει να δίνει την δική της μάχη με τις πυρκαγιές, οι αθλητές μας πανηγύρισαν την κατάκτηση του μεταλλίου. Δεν χρειάζεται να ζητάτε συγγνώμη, γιατί διδάξατε ήθος με την κίνηση σας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments