Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ ΣΕΒΑΣ Κω: Εκπροσώπηση και στην Ισπανία

ΣΕΒΑΣ Κω: Εκπροσώπηση και στην Ισπανία

0
fanartzis aponomi
Dodekanisos

Με τη συμμετοχή και δυο αθλητών από την Κω, πραγματοποιείται το διάστημα από τις 19 έως και τις 24 Μαρτίου στην πόλη San Sebastian της Ισπανίας, το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου βετεράνων αθλητών. Πρόκειται για τον Ιμπραήμ Φαναρτζή και τον Κώστα Χατζηεμμανουήλ. Ο πρώτος θα πάρει μέρος στα αγωνίσματα της σφαιροβολίας και του ακοντισμού και ο δεύτερος στα 60μ. και τα 200μ. Οι δυο αθλητές του ΣΕΒΑΣ Κω «ο Φειδιππίδης» θα αναχωρήσουν από το νησί του Ιπποκράτη την προσεχή Κυριακή, προκειμένου να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής μας ομάδας. Ο σύλλογος της Κω, εξέδωσε δελτίο τύπου μέσω του οποίου μεταξύ άλλων αναφέρει και τα ακόλουθα:
«Εκ μέρους του Δ/Σ του Σ.Ε.Β.Α.Σ ΚΩ «Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» , θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά :
-Τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω κ. Αθανάσιο Μπαράχανο και τα Μέλη του Δ/Σ για την ανιδιοτελή υποστήριξη τους και την συνεχή έμπρακτη στήριξη και παρουσία τους σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου μας.
-Την Πρόεδρο κ. Σμαραγδή Παρισίδη και τα Μέλη του Δ/Σ της Λέσχης LIONS Κω , των οποίων η ηθική και οικονομική στήριξη τους προς τον Σύλλογο μας είναι ανεκτίμητη.
-Τον κ. Σωτήρη Κασκαβέλη και τις επιχειρήσεις του Bitter Sweet και Ελιά , Μέγα Χορηγό του Συλλόγου μας.
-Την Φαρμακοποιό κ. Νίτσα Χατζημάρκου για την προσφορά της προς τον Σύλλογο μας.
-Όλους τους Δημοσιογράφους των Μ.Μ.Ε , οι οποίοι με τον επαγγελματισμό και την υψηλού επιπέδου δημοσιογραφική κατάρτιση τους , αναδεικνύουν όλες τις αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες του Συλλόγου μας διαδίδοντας τα αθλητικά ιδεώδη και πιστεύω του Βετερανικού Αθλητικού Κινήματος.
Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο San Sebastian 2013 , θα συμμετάσχουν 3.500 Αθλητές και Αθλήτριες από όλη την Ευρώπη. Ο Σ.Ε.ΒΑ.Σ Κω» Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» και οι Αθλητές του για άλλη μια φορά θα τιμήσουν την Ελλάδα μας ,την Δωδεκάνησο μας, την Κω μας . Οι επιτυχίες των Αθλητών μας , αφιερώνονται σε όλους όσοι καθημερινά μας συμπαρίστανται με οποιονδήποτε τρόπο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments