Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Σερβίς στο τοπικό βόλει

Σερβίς στο τοπικό βόλει

0
volei_fasi
Dodekanisos

Οριστικά το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα γίνει το πρώτο σερβίς στο τοπικό μας πρωτάθλημα βόλεϊ, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής Επιτροπής. Η Επιτροπή ασχολήθηκε με όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν το άθλημα στην περιοχή μας, ενώ πρότεινε στο Σωτήρη Αρφαρά να αναλάβει τη θέση του υπευθύνου για τους ορισμούς των διαιτητών κάθε αγωνιστικής.
Ο κ. Αρφαράς επιφυλάχθηκε να απαντήσει άμεσα αλλά υποσχέθηκε να μελετήσει καλά το όλο θέμα αφού πρώτα έρθει σε επαφή με τους ίδιους τους διαιτητές για να επιλεγεί η να ορισθεί ο συνεργάτης του.
Σύμφωνα με τις λίστες που έχουν δηλωθεί στην Ομοσπονδία, ο αριθμός των διαιτητών που έχουν κάνει δήλωση ενέργειας και βρίσκονται στη διάθεση του Τοπικού Συνδέσμου προς ορισμό είναι 16.
Για το θέμα των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα αξίζει να σημειωθεί ότι η Τοπική Επιτροπή δέχθηκε τελικά την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ανδρικής ομάδας του Διαγόρα ενώ αποσύρεται παρά την αρχική του δήλωση ο Ήλιος από το πρωτάθλημα νεανίδων.
Για το ερχόμενο σαββατοκύριακο η Επιτροπή όρισε τους εξής αγώνες:
Σάββατο  11.12.10
Κρεμαστή (19.00):
Κλεάνθης-Τελχινίς  Νεανίδων
Κυριακή  12.12.10 
Διαγόρα (17.00):
Διαγόρας-Τελχινίς  Γυναικών
Κρεμαστής (18.00): Κλεάνθης-Ήλιος  Γυναικών
Ιαλυσού (20.00): Ήλιος-Κλεάνθης  Εφήβων

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments