Αρχική Επικαιρότητα Σέρρες: «Έριξαν ασθενή κατά την μεταφορά της με ασθενοφόρο»

Σέρρες: «Έριξαν ασθενή κατά την μεταφορά της με ασθενοφόρο» [vid]

0
Dodekanisos

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο δικηγόρος Γιάννης Γιάντσιος. Μιλώντας στην εκπομπή «Κάθε Μεσημέρι» του Επιλογές, ο δικηγόρος ισχυρίστηκε, ότι έριξαν ασθενή κατά την μεταφορά της με ασθενοφόρο. Όπως ισχυρίζεται, το ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Σερρών, μετά τις αναστολές εργασίας του προσωπικού, το οδηγεί τραυματιοφορέας.

Με ασθενοφόρο, έπρεπε να μεταφερθεί μια ηλικιωμένη, που αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με τον κ. Γιάντσιο, η γυναίκα τοποθετήθηκε σε καρότσι. Παρά τις διαμαρτυρίες της: «Βρε παιδιά πού με πάτε, εγώ δεν μπορώ να περπατήσω», φέρεται να τους είπε.

Όταν έφτασαν τελικά στο ασθενοφόρο, προσπάθησαν να την βάλουν να καθίσει, γιατί στο φορείο βρισκόταν ήδη για μεταφορά άλλος ασθενής. «Εκεί η ηλικιωμένη τους έπεσε και χτύπησε στο γόνατο», τονίζει ο δικηγόρος. Σύμφωνα με την καταγγελία του, μετέφεραν την ηλικιωμένη στο σπίτι της χωρίς να έχουν ειδοποιήσει πριν τους συγγενείς της. Με τους οποίους επικοινώνησαν παρά μόνο όταν το ασθενοφόρο έφτασε.

Στο μεταξύ, οι πόνοι που ένιωθε η ηλικιωμένη ήταν αφόρητοι. Έτσι έπρεπε να μεταφερθεί πίσω στο Νοσοκομείο. Η γυναίκα πήρε εξιτήριο μετά το πέρας δύο ημερών όντας σε άσχημη κατάσταση καθώς έχει και άλλα νοσήματα. Για το περιστατικό έγινε μήνυση και πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαστικής οδού. 

Δείτε το βίντεο

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments