Αρχική Αθλητικά νέα Σέντρα στην Super League και με παγκόσμια πρωτοτυπία!

Σέντρα στην Super League και με παγκόσμια πρωτοτυπία!

0
@SPORT24GR
Dodekanisos

Με καθυστέρηση 20 ημερών και έχοντας περάσει από σαράντα κύματα θα διεξαχθεί σήμερα (11/9) η σέντρα στην Super League. Aπό το Αγρίνιο (18.45) αρχίζει η περιπλάνηση της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Παράλληλα το βράδυ (20.30) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Απόλλων Σμύρνης. 

Αναμονή τέλος. Η «μεγάλη» ημέρα έφτασε και το Ελληνικό πρωτάθλημα εισέρχεται και πάλι στις επάλξεις της καθημερινότητάς μας. Η προγραμματισμένη σέντρα της Super League, θα σημάνει την έναρξη του 52ου πρωταθλήματος στην Ευρώπη. Όσον αφορά την αγωνιστική δράση πάντα.

Από τις 55 χώρες-μέλη της UEFA, δεν θα αρχίσουν ακόμα μόνο τα πρωταθλήματα του Σαν Μαρίνο και του Γιβραλτάρ. Ταυτόχρονα, στο Λιχτενστάιν (48ο στην βαθμολογία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας), διεξάγεται μόνο κύπελλο (σέντρα στις 25 Σεπτεμβρίου). Η ιδιαιτερότητα με το Λιχτενστάιν έχει να κάνει πως οι σύλλογοί του, μπορούν και αγωνίζονται στις μικρότερες κατηγορίες των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Ελβετίας.

Από εκεί και πέρα, το πρωτάθλημα στο Σαν Μαρίνο έχει προγραμματίσει σέντρα στις 18 Σεπτεμβρίου. Στον αντίποδα η δράση στο Γιβραλτάρ θα αρχίσει στις 15 Οκτωβρίου. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η ελληνική Super League, αποτελεί το μοναδικό πρωτάθλημα από τις χώρες που καταλαμβάνουν τις 40 πρώτες θέσεις στην UEFA που δεν έχει αρχίσει. Κάτι που θα συμβεί μόλις το Σάββατο (11/9).  

Τέλος να υπενθυμιστεί πως η Ελλάδα βρίσκεται στην 21η θέση της κατάταξης της UEFA. Το πρωτάθλημα της Αλβανίας (χθες είχε σέντρα) είναι στην 41η θέση. Ενώ το Γιβραλτάρ βρίσκεται στην θέση νούμερο 52. Τέλος το Σαν Μαρίνο καταλαμβάνει την 55η και τελευταία θέση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments