Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Σέντρα αύριο στις 7μ.μ. στο Διεθνές τουρνουά των Ιπποτών

Σέντρα αύριο στις 7μ.μ. στο Διεθνές τουρνουά των Ιπποτών

0
Dodekanisos

Αρχίζει αύριο (19/4) το διεθνές τουρνουά που διοργανώνουν για μια ακόμα χρονιά οι Ιππότες με την επωνυμία The Cup of Rhodes Knights. Σχετική είναι και η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές, απευθύνοντας κάλεσα στον κόσμο να δώσει το παρών. Αναλυτικά:
«Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το διεθνές τουρνουά των Ιπποτών The Cup of Rhodes Knights ξεκινά αύριο (σ.σ. σήμερα) από το Δημοτικό στάδιο Ρόδου. Στις 7 το απόγευμα όλες οι ομάδες καλούνται να βρεθούν εκεί όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του 8ου Διεθνούς τουρνουά των Ιπποτών. 

Θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση όλων των ομάδων και οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα δρώμενα τα οποία θα εξελιχθούν κατά την διάρκειά της.  Θα δουν τους εντυπωσιακούς freestylers να κάνουν πολλά όμορφα κόλπα με την μπάλα, ένα εξαιρετικό θέαμα με πυροτεχνήματα το οποίο πραγματικά δεν έχει ξανασυμβεί πάνω στο νησί, χορούς παραδοσιακούς από τον ΔΟΠΑΡ και το Μεσαιωνικό Ρόδο να δίνει ένα διαφορετικό τόνο στα όσα θα παρουσιασθούν.  Φυσικά όλες οι ΠΑΕ από την Αθήνα και οι ομάδες από το εξωτερικό θα παραβρεθούν κανονικά σε αυτή την ποδοσφαιρική γιορτή που θεωρείται και είναι η καλύτερη που γίνετε στο Νότιο Αιγαίο τα τελευταία χρόνια.

Οι ειδικοί το τοποθετούν στα καλύτερα ποδοσφαιρικά τουρνουά που πραγματοποιούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα .  The Cup of Rhodes Knights.  Οι αγώνες αναμένονται συναρπαστικοί και μεγάλο ενδιαφέρον ιδιαίτερα δε από τους κυνηγούς ποδοσφαιρικών ταλέντων που θα βρίσκονται στα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τα παιχνίδια.  Σας περιμένουμε όλους αύριο για την μοναδική τελετή έναρξης στο Δημοτικό στάδιο Ρόδου στις 7 μ.μ. Να μην λείψει κανείς».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments