Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Σειρά παίρνει το τρίαθλο…

Σειρά παίρνει το τρίαθλο…

0
triathlo apollon
Dodekanisos

Την Κυριακή 06 Απριλίου 2014, στις 10:00π.µ., ο ∆ηµοτικός Οργανισµός Πολιτισµού & Αθλητισµού Ρόδου (∆ΟΠΑΡ), ο Ροδιακός Οργανισµός Island Games µε τη στήριξη και τη συνδροµή του συλλόγου τριών αθληµάτων “Απόλλων Ρόδου” διοργανώνουν στην πόλη της Ρόδου, αθλητική εκδήλωση, τριών αθληµάτων, µε την ονοµασία Rodos Sprint ως εξής:
• Κολύµβηση, 750 m
• Ποδηλασία, 20 Km
• Τρέξιµο, 5Km
Τα αγωνίσµατα θα διεξαχθούν µε την παραπάνω σειρά µε σηµείο εκκίνησης και τερµατισµού το Ενυδρείο. Το κολύµπι (750m) θα γίνει στην παραλία του Ενυδρείου,
η ποδηλασία (20Km) θα γίνει στην διαδροµή Ενυδρείο – Κάτω Πέτρες – Κρητικά – αναστροφή στην Φανερωµένη (δύο γύροι) και το τρέξιµο στην διαδροµή Ενυδρείο – Κάτω Πέτρες και αναστροφή (δύο γύροι) και τερµατισµός στο Ενυδρείο. Στον αγώνα θα συµµετάσχει και µια οµάδα σκυταλοδροµίας, µε τη συµµετοχή του κ. Νίκου Μούνδρου στην ποδηλασία µε αµαξίδιο. Ο συγκεκριµένος αγώνας αποτελεί µιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για το φίλαθλο κοινό του νησιού µας να γνωρίσει το συναρπαστικό κόσµο του τριάθλου και γιατί όχι να δοκιµάσει και την συµµετοχή του σε αυτό! ∆ηλώσεις συµµετοχής γίνονται στο κατάστηµα ¨World of Bikes¨ (Π. Π. Γερµανού στο Εµπορικό Κέντρο Φωκιαλή) µέχρι την Πέµπτη 3 Απριλίου 2014.
Περισσότερες πληροφορίες στο site του συλλόγου: www.apollontriathlon.gr.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments