Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Σειρά παίρνει το διασυλλογικό Περιφερειακο πρωτάθλημα Αιγαίου

Σειρά παίρνει το διασυλλογικό Περιφερειακο πρωτάθλημα Αιγαίου

0
Dodekanisos

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της Βικτώριας Παπαδοπουλου η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία κορίτσια κάτω των 16 ετών στα Μαστερς που πραγματοποιήθηκαν στην Χαλκίδα ο Ροδιακος Όμιλος Αντισφαίρισης φιλοξενεί το διασυλλογικό Περιφερειακο πρωτάθλημα Αιγαίου με τον αριθμό ρεκόρ των 237 συμμετοχών .
Με συμμετοχές από την Κω την Καλυμνο την Λερο αλλά και τους συλλόγους της Ροδου η ναυαρχίδα του Δωδεκανησιακού Τένις διαθέτει και τα 11 γήπεδα της καθώς και το έμπειρο πλέον ανθρώπινο δυναμικό (μετά από 5 παγκόσμια , 2 τριεθνή και πλήθος εθνικών τουρνουά) στην διάθεση των παιδιών από τις ηλικίες των 6 έως και 18 ετών ώστε να αγωνιστούν αλλά και να γνωριστούν στο υγιές περιβάλλον του αθλητισμού.
Η επιτυχία των αγώνων δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό αντικείμενο αλλά πολύ περισσότερο στο ήθος και τη διαμόρφωση υγειούς αθλητικού πνεύματος και διάπλαση χαρακτήρων απαλλαγμένων από τις στρεβλώσεις άλλων καταστάσεων .
Τα τελευταία χρόνια η ανάπτυξη του τενις στην περιοχή μας δεν είναι τυχαία καθώς όλα τα σωματεία είναι αμιγώς τενιστικά με μοναδικό αντικείμενο το τένις και παράγοντες ερασιτέχνες του είδους με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του αθληματος και την παραμονή στο γήπεδο των παιδιών μας όσο γίνεται παραπάνω .
Όσο περισσοτερο χρόνο αφιερωνουν τα παιδιά μας στα γήπεδα τόσο θα βρίσκονται μακριά από κακοτοπιές και περίεργους δρόμους και ιστορίες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments