Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Σειρά φιλικών στην Κύπρο

Σειρά φιλικών στην Κύπρο

0
kolossos_paok_fasi
Dodekanisos
Στην Κύπρο θα ταξιδέψει η ομάδα μας από 5-9 Οκτωβρίου προκειμένου να δώσει μία σειρά φιλικών αγώνων, στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας της. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Α.Ε. Λεμεσού, ενώ από 7-9 του μήνα θα συμμετάσχει στο 24ο τουρνουά του Κεραυνού- ΣΠΕ Στροβόλου, με τη συμμετοχή επίσης της ΕΘΑ και της Λουκόιλ Ακαντέμικ από τη Βουλγαρία. Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Παπαέλληνας» και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα από τους διοργανωτές. Συνολικά η ομάδα μας θα δώσει τέσσερα δυνατά φιλικά παιχνίδια στην Κύπρο, στα οποία ο Βασίλης Φραγκιάς θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα κατά την περίοδο της προετοιμασίας και συγκεκριμένα πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Α1.
Χθες το απόγευμα έγινε και η ανεπίσημη «πρώτη» από την οποία απουσίαζαν οι Στιβ Πάνος και Σκότι Χόπσον. Αμφότεροι αναμένεται να έρθουν στη Ρόδο, κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας και θα ξεκινήσουν κανονικά τις προπονήσεις. Το «παρών» στο «Βενετόκλειο» έδωσαν και τα μέλη της διοίκησης της Κ.Α.Ε ΒΑΠ Κολοσσός. Ο Βασίλης Φραγκιάς ευχήθηκε καλή αγωνιστική σεζόν στους παίκτες της ομάδας μας, ζητώντας απ’ όλους να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το ρόστερ θα ολοκληρωθεί προσεχώς με την απόκτηση αθλητών, που χρειάζονται για να καλυφθούν τα κενά.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΡΑΓΚΙΑ
Την προσεχή Τρίτη (13:00) θα γίνει η συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός (πλατεία Βρούχου), στην οποία ο Βασίλης Φραγκιάς θα μιλήσει για τη συνεργασία του με την ομάδα μας και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments