Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Segnis: “Οι ομάδες να μην φοβούνται να στηριχτούν στους νέους”

Segnis: “Οι ομάδες να μην φοβούνται να στηριχτούν στους νέους”

0
Dodekanisos

Την πεποίθηση πως δουλεύοντας σκληρά ο Διαγόρας Βατίου θα είναι ικανός να χτυπήσει κάθε παιχνίδι εξέφρασε ο Segnis Pretsi. Ο ποδοσφαιριστής του Διαγόρα Βατίου παραχώρησε δηλώσεις στο news12.gr, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο Δωδεκανησιακό πρωτάθλημα. Το οποίο χαρακτήρισε από τα καλύτερα στην Ελλάδα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Segnis Pretsi 

“Για αρχή, προσωπικοί μου στόχοι είναι να δουλεύω σκληρά καθημερινά. Να βελτιώνομαι μέρα με τι μέρα και να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ μέσα απο τις 4 γραμμές. Οι προσωπικοί στόχοι επιτυγχάνονται μέσα από την ομάδα. Εάν η ομάδα είναι κοντά στους στόχους της έρχονται και οι προσωπικές επιτυχίες σε δεύτερη μοίρα. Η οικογένεια του Διαγόρα Βατίου πάνω από όλα είναι ομάδα. Σίγουρα δουλεύοντας σκληρά θα είμαστε ικανοί να χτυπάμε κάθε παιχνίδι”.

Οσο για το πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου τόνισε: “Το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ανέκαθεν ήταν ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες προσπαθούν κάθε χρόνο να δουλεύουν και να φτιάξουν ένα δυνατό σύνολο. Πιστεύω όσο αφορά το τοπικό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Επίσης υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίχτες και ταλέντα που θα μπορούσαν να καθιερωθούν και σε ανώτερες κατηγορίες χωρίς αμφιβολία”.

“Κάτι τελευταίο, οι ομάδες να μη φοβούνται να στηριχτούν στους νέους παίχτες. Να τους δίνουν τις ευκαιρίες που πρέπει. Αυτοί είναι το μέλλον. Ένας 20χρονος δεν είναι πια μικρός. Τα βλέπετε και στο εξωτερικό”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments