Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σε τροχιά …τετράδας ο Κλεόβουλος!

Σε τροχιά …τετράδας ο Κλεόβουλος!

0
DSC00016
Dodekanisos

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Κλεόβουλο! Η ομάδα της Λίνδου κέρδισε με 2 – 0 στο γήπεδο της και τον Αστέρα Παστίδας και παρέμεινε έτσι στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Οι Λινδιακοί «καθάρισαν» το παιχνίδι με σκόρερ τον Αλέκο Κακλαμάνο ο οποίος συνεχίζει να …βομβαρδίζει τα αντίπαλα δίχτυα με πολλούς και διάφορους τρόπους. Οι φιλοξενούμενοι πάντως έμειναν παραπονούμενοι από την διαιτησία του Ωραιόπουλου από τον οποίο ζήτησαν τρεις φορές το πέναλτι. Συγκεκριμένα:
-Στο 12’ ζήτησαν χέρι του Πιτσουρδάκη μέσα στην περιοχή
-Στο 40’ ζήτησαν σπρώξιμο του Εμ. Κακλαμάνου πάνω στον Παγκράτη και
-Στο 81’ θεωρούν ότι ο Χαρίτος έκανε αντικανονικό μαρκάρισμα στον Πάπα.
Τα γκολ
Στο 7’ ο Μοντεσάντος έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή, πάσαρε στον Αλ. Κακλάμάνο οποίος απέφυγε τον Φελεσάκη και με πλασέ έκανε το 1 – 0
Στο 72’ ο Μοντεσάντος «έκλεψε» και πάλι τη μπάλα, πάσαρε στον Αλ. Κακλαμάνο ο οποίος ανατράπηκε από τον Ροδανάκη. Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι το οποίο μεττέτρεψε σε γκολ ο «παθών» (2 – 0). Οι γηπεδούχοι μάλιστα ζήτησαν και την αποβολή του τερματοφύλακα του Αστέρα, ωστόσο ο διαιτητής θεώρησε ότι δεν συνέτρεχε λόγος κόκκινης κάρτας και έβγαλε από το τσεπάκι του την κίτρινη.
Σημειώνεται ότι στο 86’, μετά από σέντρα του Στεργιόπουλου, ο Πάπα με πλασέ πέτυχε γκολ αλλά ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊντ από τον «βοηθό» Γιώργο Μαυρουδή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ωραιόπουλος (Μπέκας, Μαυρουδής)
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Μοντεσάντος, Χαμιτάϊ, Κωστάκης, Εμ. Κακλαμάνος, Πιτσουρδάκης, Ππαοικονόμου, Γαϊτάνος, Αλ. Κακλαμάνος (89’ Ζερβός), Κολιάδης (46’ Κολιοκώστας), Χαρίτος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Ροδανάκης, Λικομέτι, Καρύδης, Χαριτάκης, Παγκράτης (78’ Στεργιόπουλος, Φελεσάκης (78’ Καλαγρής), Ισκάς, Κυπριώτης, Πάπα, Λολάκης, Πολυχρόνης (70’ Κυρίτσης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments