Αρχική Αθλητικά νέα Σε τροχιά play off ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σε τροχιά play off ο ΠΑΣ Γιάννινα

0
Dodekanisos

Χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης με σκορ 2-0 και να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρία σερί αποτελέσματα χωρίς νίκη, σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική της Super League.

Αυτή ήταν η όγδοη νίκη των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα, που με 30 βαθμούς έφτασαν τον Παναθηναϊκό στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα ο Απόλλωνα παραμένει ουραγός με απολογισμό εννιά βαθμούς. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Πίρσμαν (26΄) και Εραμούσπε (πεν. 79΄). Έχασε πέναλτι ο Τσιλούλης για την «ελαφρά ταξιαρχία» στο φινάλε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Απόλλων όχι μόνο έμεινε για 11ο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος μακριά από το τρίποντο αλλά και για 6ο σερί παιχνίδι χωρίς γκολ, με το τελευταίο να το έχει σημειώσει ο Φατιόν με πέναλτι, στην έδρα του Ατρομήτου στις 4 Δεκεμβρίου.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίκγιν, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Σάλιακας, Γκαρντάβσκι (68΄ Μπρένερ), Καραχάλιος, Ντομίνγκες (89΄ Λώλης), Στάνκο, Λιάσος (80΄ Οικονομόπουλος), Περέα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρλχουστ, Τουτουαρίμα, Λισγάρας (46΄ Μαρτίνες), Ρόγκνε, Ντεντάκης, Φατιόν (46΄ Φαν Λα Πάρα), Κάστρο, Παπαγεωργίου, Παμλίδης (62΄ Τσιλούλης), Κραγιόπουλος (62΄ Γιακιμόβσκι), Ιωαννίδης (76΄ Ντάουντα)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments