Αρχική Αθλητικά νέα Σε συζητήσεις με την Vanja Stuhli ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης

Σε συζητήσεις με την Vanja Stuhli ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης

0
Dodekanisos

Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Vanja Stuhli προκειμένου να αναλάβει την διεύθυνση των ακαδημιών του.

Η Vanja είναι βασικό στέλεχος της Rafa Nadal Academy, με αρμοδιότητα τα τελευταία χρόνια την ανάπτυξη του Junior Tennis στο Κουβέιτ.
 
Η Εθνική προπονήτρια της Βοζνίας Ερζεγοβίνης είναι η μόνη προπονήτρια της χώρας της με πτυχίο Level 3 της παγκόσμιας ομοσπονδίας (ITF) και εκπαιδεύτρια προπονητών των σχολών της ITF 
για τα level1 και level2 πτυχία προπονητικής.
 
Ο τίτλος RNA Agent που φέρει από τη συνεργασία της με την ακαδημία του Nadal αποτελεί ευκαιρία για τους αθλητές της χώρας μας καθώς μπορεί να προτείνει για υποτροφία αθλητές που ξεχωρίζουν.
 
Υπήρξε ανεξάρτητη προπονήτρια επαγγελματιών αθλητριών από διαφορετικές χώρες για την WTA με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Tara Wurth (CRO), 340 WTA ranking.
 
Στα πλαίσια της συνεχούς συνεργασία της με την ITF (International Tennis Federation) η κάτοχος Master στην επικοινωνία Vanja είναι προπονήτρια του International 18&U Grand Slam Development Fund Team to Mexico/Florida
· Coach of: 2019 European Grand Slam Development Fund 14 & Under Touring Team – A
Το International και το European Grand Slam Development Fund είναι ένα σημαντικότατο τμήμα της παγκόσμιας ομοσπονδίας το οποίο αναλαμβάνει και οργανώνει μια ομάδα αποτελούμενη από ένα προπονητή και αθλητες και αθλήτριες με τη μεγαλύτερη βαθμολογία από όλο τον κόσμο πηγαίνοντας τους σε όλα τα Grand Slam (US Open, Roland Garros, AUS Open, Wimbledon) αλλά και τα μεγαλύτερα Junior τουρνουά του κόσμου (Orange Bowl ,Eddie Herr etc).
 
Ένας ακόμα τίτλος είναι Agent and ambasador του I Tennis Foundation, ένα ίδρυμα που σκοπός του είναι να βοηθάει ταλαντούχα παιδιά στο τενις από όλο τον κόσμο που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξελιχθούν .
Το ΔΣ του ΡΟΑ θα υποδεχθεί την εθνική προπονήτρια της χώρας της στη Ρόδο αρχές Φεβρουαρίου. 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments