Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Σε ρυθμούς Παναιτωλικού

Σε ρυθμούς Παναιτωλικού

0
diagoras_agrotikos2
Dodekanisos

Με το μυαλό στο παιχνίδι της 5ης Ιανουαρίου του χρόνου που έρχεται, συνέχισε ο Διαγόρας την προετοιμασία του. Αντίπαλος
του γηραιού της πόλης μας, είναι ο Παναιτωλικός ο οποίος είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα , βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μπροστά από τους κυανερυθρους, έχει υψηλές βλέψεις και κάθε συνάντηση μαζί του, συνιστά ντέρμπι κορυφής για την football league.
Οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη εκτός του ότι πρέπει να διατηρήσουν τον ρυθμό που είχαν πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, απαιτείται να προετοιμασθούν όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται γι αυτό το παιχνίδι. Κι αυτό, για να μπορέσουν να δείξουν πώς δεν είναι καθόλου τυχαία η τρίτη θέση στην οποία βρίσκονται, αλλά και να κυνηγήσουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, συνεχίζοντας την σπουδαία πορεία που είχαν από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ροδίτη τεχνικό.
Οι κυανέρυθροι γνωρίζουν από πρώτο χέρι, ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουν και τι θα κυνηγήσει κι εκείνη στον αγωνιστικό χώρο. Έχουν αφήσει κατά μέρος την επίσης πολύ καλή πορεία τους στο Κύπελλο και μπροστά τους βρίσκεται μόνο ο Παναιτωλικός .
Χθες προπονήθηκαν δυο φορές, με τον Πέτρο Ρουτζιέρη και τους συνεργάτες του να ρίχνουν το βάρος στην φυσική κατάσταση και την ενδυνάμωση των παικτών .
Πρέπει να σημειωθεί πώς η απογευματινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο Κοσκινού, καθώς το βοηθητικό στο οποίο είχε προγραμματισθεί, δεν προσφερόταν για κάτι τέτοιο .
Απών και τις δυο φορές ήταν ο Τάσος Τριανταφυλλου, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην μέση και θεωρήθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί. Ο έμπειρος επιθετικός, ενδέχεται να δώσει το παρών στην σημερινή πρωινή προπόνηση του Διαγόρα.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης παράλληλα πρέπει να σημειωθεί, πώς περιμένει και τον Μαρτσέλο Γκούτμαν, ο οποίος συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί και αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη στις αρχές της εβδομάδας, όχι όμως για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό καθώς χάθηκε πολύτιμο έδαφος.
Οι παίκτες του Διαγόρα αφού γυμναστούν την Πέμπτη το πρωί και ανταλλάξουν τις απαραίτητες ευχές, θα κάνουν Πρωτοχρονιά στο νησί μας και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Κυριακή το μεσημέρι, μιας και ο Πέτρος Ρουτζιέρης τροποποίησε σχετικά το πρόγραμμα του.
Στον Διαγόρα ασχολούνται πλέον με το ντέρμπι με τον Παναιτωλικό και στην σκέψη όλων είναι ο καλός εαυτός της ομάδας, καθώς με αυτόν  στον αγωνιστικό χώρο, ο γηραιός της πόλης μας δεν σκοντάφτει πουθενά και δεν συναντά εμπόδια από κανένα αντίπαλο, χωρίς φυσικά να παραγνωρίζεται η δυναμικότητα του αντιπάλου. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments