Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Σε πελάγη ευτυχίας…

Σε πελάγη ευτυχίας…

0
Dodekanisos

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ολόκληρη η οικογένεια του Διαγόρα, μετά τις τελευταίες επιτυχίες τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Ο γηραιός με τον Πέτρο Ρουτζιέρη στον πάγκο του, μετράει πέντε νίκες και μια ήττα στα έξι μάτς που έχει στον πάγκο «δικό του καπετάνιο». Έχει πετύχει νίκες επί του Εθνικού Αστέρα , ηττήθηκε από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, κέρδισε τον Πανθρακικό στο Δημοτικό Στάδιο και επικράτησε στα δύο εκτός έδρας με Εθνικό και Ηλιούπολη. Αν σε αυτά συνυπολογιστεί και η νίκη-πρόκριση επί του Πανιωνίου της Σούπερ Λίγκα, τότε μπορεί να αναλογισθεί κανείς, πόσο έχει αλλάξει η ψυχολογία των παικτών, αλλά και τι ακόμα μπορούν να πετύχουν οι κυανέρυθροι στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Στην Ηλιούπολη ο Διαγόρας δεν ήταν τόσο καλός όσο στο μάτς με τον Πανιώνιο, εξαιτίας της κόπωσης από την προσπάθεια που καταβλήθηκε από όλους στον αγώνα του Κυπέλλου. Στον αγώνα της Κυριακής, αναφέρθηκε ο τεχνικός της ομάδας του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης που είπε:
«Ήταν ένα μάτς στο οποίο η ομάδα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε . Ήμασταν αρκετά κουρασμένοι από την συνεχή δραστηριότητα αλλά κύρια από το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης. Παρόλα αυτά, εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός πώς εμφανισθήκαμε  καλύτεροι από τον αντίπαλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πετύχαμε δυο γκολ, κι είχαμε κι άλλες ευκαιρίες ακόμη. Σίγουρα είναι θετικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, που μας κρατάει ψηλά βαθμολογικά . Τώρα στην διακοπή του πρωταθλήματος, θα ξεκουράσουμε παίκτες και θα ακολουθήσουμε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, προκειμένου να εκμεταλλευθούμε την διακοπή του πρωταθλήματος. Το μυαλό μας είναι τώρα στον Αγροτικό Αστέρα που είναι ο επόμενος αντίπαλος μας, είναι καλή ομάδα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments