Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Σε νέα εποχή το μπάσκετ με καρότσι (videos)

Σε νέα εποχή το μπάσκετ με καρότσι (videos)

0
karotsi atlantas
Dodekanisos

Ήταν μία πραγματική γιορτή για το μπάσκετ με καρότσι… Ο Α.Σ. Δωδεκάνησος φιλοξένησε τον Άτλαντα Αθηνών, τον οποίο κέρδισε στο τελευταίο δεκάλεπτο με 46-35, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο «Βενετόκλειο». Η ροδίτικη ομάδα στο μπάσκετ με καρότσι αγωνίστηκε χωρίς τον Βαλάντη Παππά και τον Μανώλη Στυλιανακάκη, ενώ από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει στο αγωνιστικό πρόγραμμα ο Δημήτρης Βασίλεβ. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τον Άτλαντα να δείχνει καλά στοιχεία και για 32 περίπου λεπτά να διατηρεί το προβάδισμα στο σκορ. Το 8-4 (4’) έγινε 9-12 και 11-13 με αιχμή του δόρατος τους Κότσαρη και Ζαφειρόπουλο. Ο Α.Σ. Δωδεκάνησος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 27-27 (26’), ενώ πάτησε γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο και ξέφυγε με 36-31 (32’)… Με τους Χαμαντί και Μιχαήλου να ηγούνται στο σκοράρισμα, οι Ροδίτες ξέφυγαν και πήραν τη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο καλάθι του αγώνα σημείωσε η νεαρή Ειρήνη Πλαγγέτη, η οποία ξεκίνησε να παίζει πριν από λίγες μέρες και αποθεώθηκε από το φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο «Βενετόκλειο».
Τα δεκάλεπτα ήταν: 11-13, 23-25(ημ.), 29-31, 46-35
Διαιτητής: Ξανθός
Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Χατζηκαλημέρης): Χαρτερός 2, Μιχαήλου 10, Χαμαντί 18, Πλαγγέτη 2, Τσαγγαράκης 2, Χατζηδημητρίου 6, Καρατζιάς 6.
ΑΤΛΑΣ (Ζώτος): Ζώης, Κωνσταντινόπουλος Α. 10, Σπέντζος 2, Κότσαρης 11, Χαλδαίος, Ζαφειρόπουλος 8, Σπάθης, Κωνσταντινόπουλος Β. 4.
ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ
Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ο Α.Σ. Δωδεκάνησος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του… Ο προεδρεύων της διοικούσας επιτροπής Κάλλιστος Διακογεωργίου ευχαρίστησε το φίλαθλο κόσμο για την παρουσία του και τον Άτλαντα για το ταξίδι του στη Ρόδο. Μάλιστα έγινε γνωστό πως οι δύο ομάδες θα αδελφοποιηθούν, κάτι που έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τον πρόεδρο της αθηναϊκής ομάδας, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα ανταποδώσει την άριστη φιλοξενία που έτυχε ο Άτλας στη Ρόδο. Ο Κάλλιστος Διακογεωργίου ζήτησε τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και στη συνέχεια παρουσίασε ξεχωριστά όλα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής. Ο φίλαθλος κόσμος χειροκρότησε θερμά την προσπάθεια της διοικούσας επιτροπής, ενώ στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας. Τυχερός ήταν ο αθλητής του Άτλαντα Γιάννης Χαλδαίος, στον οποίο δόθηκε ένα ασημένιο μενταγιόν, προσφορά του κοσμηματοπωλείου της κ. Έλενας Κουνάκη. Όσοι βρέθηκαν στο «Βενετόκλειο» παρακολούθησαν πλούσιο θέαμα, χειροκρότησαν θερμά τους αθλητές των δύο ομάδων και έδειξαν ότι φέτος ο Α.Σ. Δωδεκάνησος θα έχει την απόλυτη στήριξη του κόσμου.
{youtube}4xpuAqOSXrg{/youtube}
{youtube}ai56lie08I0{/youtube}
{youtube}JWrizao1M8k{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments