Αρχική Εκδηλώσεις Σε μια πολύ όμορφη τελετή βάφτισε τα δίδυμα παιδιά της η οικογένεια...

Σε μια πολύ όμορφη τελετή βάφτισε τα δίδυμα παιδιά της η οικογένεια Καμπουράκη

0
Dodekanisos

Σε  μια πολύ όμορφη τελετή που αποτέλεσε το σημαντικότερο κοινωνικό γεγονός των τελευταίων χρόνων, ο Αντώνης και η Εύη Καμπουράκη, βάπτισαν τα δίδυμα παιδιά τους, Βαλασία-Τσαμπίκα και  Βασίλη-Παΐσιο.

Το μυστήριο έλαβε χώρα στο παρεκκλήσι «Άγιος Βασίλειος» του ξενοδοχείου της οικογένειας, με νονούς τον παππού Βασίλη και την αδελφούλα Αναστασία-Μιχαέλα, για  τον Βασίλη-Παΐσιο και τη γιαγιά Βαλασία και τη θεία Μαίρη,για  την Βαλασία-Τσαμπίκα.

 

Στη βάπτιση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου ανάμεσα στον οποίον ξεχώρισαν, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κώστας Καραμανλής, με την σύζυγό του Νατάσα, ο πρώην υπουργός κ. Γ. Βαληνάκης, οικογενειακώς,  πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και τάξεων και φυσικά φίλοι της οικογένειας Καμπουράκη.
Το μυστήριο τελέστηκε από  τον Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο, συμπαραστατούμενο από τον Μητροπολίτη Νουβίας κ. Σάββα και ιερείς της Ρόδου.

Μετά την τελετή ακολούθησε πάρτυ στο ξενοδοχείο, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 1.000 άτομα, με πολλά γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου να δίνουν το παρών και να προσφέρουν μια αξέχαστη βραδιά.

Λαμπερά ονόματα της showbiz έδωσαν μια άλλη νότα στη δεξίωση όπως οι Σταμάτης Κόκοτας, Αντώνης Ρέμος, Νατάσα Θεοδωρίδου,Κωνσταντίνος Αργυρός, Μάγδα Τσέγκου, Ναταλία Γερμανού, Σόφη Πασχάλη, Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά, Έμυ Λιβανίου,Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Θέμης Γεωργαντάς,Χάρης Σιανίδης, Βίκυ Γεροθόδωρου, Δημήτρης Ουγγαρέζος,Μάγκυ Χαραλαμπίδου  και άλλοι.

Τόσο το μυστήριο όσο κι η δεξίωση που ακολούθησε, έφεραν την υπογραφή της οικογένειας Καμπουράκη κι ήταν αντάξια του ονόματός της.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments