Αρχική Videos Σε κατάσταση σοκ η Βρετανία, δεκάδες χιλιάδες οι υπερβολικοί θάνατοι!

Σε κατάσταση σοκ η Βρετανία, δεκάδες χιλιάδες οι υπερβολικοί θάνατοι!

0

Δεκάδες χιλιάδες περισσότεροι Βρετανοί από το αναμενόμενο έφυγαν από τη ζωή με τους ειδικούς να βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού προκειμένου να διαπιστώσουν γιατί οφείλεται αυτό! Όπως γράφουν Βρετανικά ειδησεογραφικά μέσα, από τον Μάϊο έως τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους υπήρξαν 32.441 υπερβολικοί θάνατοι στην Αγγλία και την Ουαλία, εξαιρουμένων των θανάτων από τον κορωνοϊό.

Όπως έχει ανακοινωθεί στην Μεγάλη Βρετανία, «οι υπερβολικοί θάνατοι ορίζονται ως ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν πάνω από τον μέσο όρο της πενταετίας – που υπολογίστηκε εξαιρουμένου του 2020 λόγω του τρόπου με τον οποίο ο κορωνοϊός αύξησε τους αριθμούς των θανάτων εκείνο το έτος».  Αυτά τα συγκλονιστικά στοιχεία έθεσαν μια σειρά από σημαντικά ερωτήματα σχετικά με το τι συμβαίνει στους πληθυσμούς της χώρας , πώς αλλάζει και γιατί τόσοι περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν. Ο καθηγητής Ντέιβιντ Κόουλμαν, ομότιμος καθηγητής Δημογραφίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, εξέφρασε στη Mirror τον προβληματισμό του ωστόσο έκανε μια προσέγγιση αναφέροντας δυο λόγους που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην αύξηση των υπερβολικών θανάτων.

«Ο πληθυσμός γερνάει, και επίσης ο πληθυσμός στη Βρετανία είναι ο πιο παχύς στην Ευρώπη και μάλλον ευάλωτος σε ασθένειες, κυρίως καρδιακές παθήσεις και διαβήτη». Κάτι το οποίοι έχει προκαλέσει ερωτηματικά πάντως καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι πρέπει να γίνει αναλυτική έρευνα προκειμένου να πέσει φως.



0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments