Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σε καλό δρόμο ο Ορφέας (pics)

Σε καλό δρόμο ο Ορφέας (pics)

0
5
Dodekanisos

Πιο έτοιμος ο Ορφεάς, κέρδισε με 5 – 0 τον Δωριέα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα την προετοιμασία τους και κάνουν τα παιχνίδια αυτά προκειμένου ο τεχνικός Ηλίας Λοίζος να «δοκιμάσει» ορισμένους παίκτες. Όσο είχαν δυνάμεις στο πρώτο ημίχρονο, άφησαν καλές εντυπώσεις και στάθηκαν καλά. Ο Ορφέας σαν πιο έμπειρος και σαφώς πιο προπονημένος επικράτησε δίκαια. Φάνηκε ότι ο Άρης Μιχαηλίδης κάνει πολύ καλή δουλειά στους «κόκκινους» οι οποίοι φιλοδοξούν να φτιάξουν μια πολύ καλή ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Φάσεις και γκολ
Στο 18’ ο Γεωργαλλής έκανε τη σέντρα σουτ. Ο Καλλιούτσης (δεν είναι τερματοφύλακας και κατ’ ανάγκη χρησιμοποιήθηκε), έδειξε να ελέγχει τη μπάλα, όμως αυτή έφυγε μέσα από τα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα (1 – 0)
Στο 20’ ο Ταφάνι έκανε το δυνατό σουτ, όμως ο Μαυρουδής απόκρουσε τη μπάλα και στη συνέχεια αυτή απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.
Στο 26’ μετά από σύγχυση στην άμυνα του Δωριέα, επωφελήθηκε ο Τσαγγάρης ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 2 – 0
Στο 30’ ο Ταφάνι έβγαλε μπροστινή μπαλιά στον Ντάκο ο οποίος έκανε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στ0 34’ ο Μανδουράρης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Ντάκος έκανε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 35’ ο Γκρέμσι σούταρε έξω από την περιοχή όμως ο Καλλιούτσης κατάφερε να αποκρούσει με τα ακροδάκτυλα σε κόρνερ.
Στο 45’ από λάθος της άμυνας, ο Ροδίτης από κοντά με πλασέ έκανε το 3 – 0
Στο 55’ ο Ροδίτης ελίχθηκε από τα δεξιά και με διαγώνιο σουτ έκανε το 4 – 0
Στο 65’ ο Γιούργκεν έκανε μπροστινή μπαλιά για τον Παρασκευά, ο οποίος από θέση τετ α τετ πλάσαρε όμως η μπάλα «έγλυψε» το κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 68’ ο Τσικούρης πάσαρε στον Μυριαλλή και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5 – 0 .
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ατσικνούδας
ΟΡΦΕΑΣ: Μαυρουδής, Κλέϊντι, Παπαχριστοδούλου, Μανταλιός, Μπότσης, Παντεδης, Ροδίτης, Τσαγγάρης, Ροδοσινιώτης, Γκρέμσι, Εμ. Μ. Γεωργαλλής (Έπαιξαν και οι Βαγιανάκης, Βιδίνης, Μυριαλλής, Εμ. Γ. Γεωργαλλής, Τσοικούρης)
ΔΩΡΙΕΑΣ: Καλλιούτσης, Παπασάββας, Κόρο, Μανδουράρης, Παπουτσάκης, Λόσε, Ντερομενάης, Λάντι, Φλώρος, Ταφάνι, Ντάκος (Έπαιξαν και οι Γιούργκεν, Στέφας, Κυπριώτης, Χατζηκοσμάς, Παρασκευάς, Σκεύης και Χριστόβ)

 {yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/a_katigoria/orfeas_dorieas/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments