Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σε καλό δρόμο η Ρόδος (pics)

Σε καλό δρόμο η Ρόδος (pics)

0
6
Dodekanisos

Δείχνοντας σε γενικές γραμμές βελτιωμένη σε σχέση με άλλα φιλικά παιχνίδια, η Ρόδος κέρδισε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο με 2 – 1 τον ΠΑΣ Ασκληπειού σε ένα πολύ καλό «τεστ» και για τις δυο ομάδες ενόψει της Α’ Κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι που προηγήθηκαν πριν καν συμπληρωθεί το 1’ λεπτό της αναμέτρησης έδειξαν να ελέγχουν το παιχνίδι στα πρώτα είκοσι λεπτά. Η Ρόδος σταδιακά ανέβαζε στροφές και κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της φθάνοντας στην ισοφάριση πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη οι «πράσινοι» και πάλι έδειξαν να ελέγχουν το παιχνίδι και με ένα γκολ του Αθηναίου κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.
Μόλις στο 1’ λοιπόν, μετά από αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Βακιάνης από κοντά έκανε το 0 -1. Η Ρόδος έφθασε στην ισοφάριση στο 30’. Ο Σταμάτης Καντιμοίρης έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Ευγενικός με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1 – 1. Το τελικό 2 – 1 διαμόρφωσε ο Αθηναίος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή στο 71’.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Θωμάς Πατσιόπουλός.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Μαλαμής, Νικηταράς, Καμπούρης, Φ. Παπαδόπουλος, Στ. Καντιμοίρης, Γκάιδας, Ντικ, Αμπελάς, Γιώργος Καντιμοίρης, Ευγενικός, Κώστας Παπαδόπουλος (Έπαιξαν και οι Βασιλαράκης, Παπαστεφάνου, Ράτζα, Σώτα, Κουρέτας, Στεφανίδης και Περαντινός)
ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ: Σιούτης (31′ Χατζηπέτρος), Μαλάμης, Καστανίδης, Μελισσάς, Πιτσουρδάκης, Γαϊτάνος, Καρπαθάκης, Χαρίτος, Καψαλάκης, Ταγκάεφ, Βακιάνης 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/a_katigoria/rodos_pas/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments