Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σε δύσκολη θέση ο Ορφέας, σώθηκε η ΑΕΛ!

Σε δύσκολη θέση ο Ορφέας, σώθηκε η ΑΕΛ!

0
orfeas doksa
Dodekanisos

Σε μεγάλες περιπέτειες έμπλεξε η ομάδα του Ορφέα. Έχασε σήμερα μέσα στο γήπεδο της με 1 – 0 από τον ΑΟ Βαθύ και πλέον ισοβαθμεί με την ομάδα της Καλύμνου στην τελευταία θέση της «ειδικής» βαθμολογίας. Η ΑΕ Λέρου νίκησε στο γήπεδο της την Δόξα Ψίνθου (με 3 – 1) και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της. Μια αγωνιστική πριν από το φινάλε των play out της κατηγορίας και η «μάχη» έχει ανάψει για τα καλά καθώς παλεύουν τρεις ομάδες για την αποφυγή της θέσης που οδηγεί στην Β’ Κατηγορία. Τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής είναι τα εξής:
Δόξα Ψίνθου – Ορφέας
ΑΟ Βαθύ Καλύμνου – ΑΕ Λέρου
Όλα τα σενάρια
Αν κερδίσουν Δόξα Ψίνθου και ΑΟ Βαθύ, τότε υποβιβάζεται ο Ορφέας. Αν το παιχνίδι της Καλύμνου τελειώσει ισόπαλο, τότε ο Ορφέας θα θέλει μόνο τη νίκη στην Ψίνθο για να σωθεί αυτός (σε περίπτωση ισοβαθμίας του με τους Καλύμνιους υστερεί καθώς έχασε χθες ενώ στο παιχνίδι που έγινε στο νησί των σφουγγαράδων αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1 – 1). Αν ο ΑΟ Βαθύ ηττηθεί από την ΑΕ Λέρου, τότε ο Ορφέας θα θέλει μέσα στην Ψίνθο μόνο έναν βαθμό.
Αν η Δόξα Ψίνθου ηττηθεί, τότε για να μην υποβιβαστεί θα πρέπει να μην κερδίσει ο Αθλητικός Όμιλος Βαθύ.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας Δόξας Ψίνθου και ΑΟ Βαθύ, υποβιβάζονται οι Καλύμνιοι καθώς –βάση της προκήρυξης- στα μεταξύ τους παιχνίδια κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος (αυτό ισχύει για τις ομάδες που έχουν «βρεθεί» στα play out) υπερτερεί η Δόξα έχοντας πετύχει δυο νίκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments