Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σε δύσκολη θέση ο Ατρόμητος

Σε δύσκολη θέση ο Ατρόμητος

0
atromitos pas
Dodekanisos

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ατρόμητος Διμυλιάς μετά τα σημερινά παιχνίδια της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας. Η ομάδα του Γιώργου Μαστρογιαννάκη γνώρισε βαριά ήττα στ’ Απόλλωνα και πλέον, μια αγωνιστική πριν από το φινάλε, βρίσκεται στην προτελευταίο θέση της βαθμολογίας και δεν εξαρτάται μόνο από αυτήν η υπόθεση παραμονή. Αναλυτικά, τα σενάρια που υπάρχουν ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής η οποία ορίστηκε να γίνει την προσεχή Κυριακή, είναι τα ακόλουθα:
-Τριπλή ισοβαθμία: νίκη Ατρομήτου επί της Ασπίδας, ήττα του Ηρακλή Λάρδου από τη Θύελλα και ήττα του Ακουσιλάου στον Έμπωνα. Στην περίπτωση αυτή υποβιβάζεται ο Ηρακλής Λάρδου ο οποίος υστερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια.
-Διπλή ισοβαθμία μεταξύ Ατρομήτου Διμυλιάς και Ηρακλή Λάρδου στους 29 βαθμούς, υποβιβάζεται ο Ατρόμητος Διμυλιάς.
-Η Θύελλα Πυλώνας θα υποβιβαστεί σε περίπτωση που χάσει το παιχνίδι με τον Ηρακλή και την ίδια στιγμή κερδίσει ο Ατρόμητος Διμυλιάς την Ασπίδα Σαλάκου. Αυτή είναι και η μοναδική περίπτωση στην οποία «χάνει» την κατηγορία η Θύελλα Πυλώνας.
-Ο μοναδικός τρόπος για να υποβιβαστεί ο Ηρακλής Λάρδου είναι η τριπλή ισοβαθμία την οποία αναφέρουμε πιο πάνω. Αν πάρει έστω και ένα βαθμό, τότε σώνεται και μαθηματικά.
-Ο Ακουσίλαος ακόμα και αν ηττηθεί την τελευταία αγωνιστική έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments