Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Σε δοκιμαστικά του ΟΣΦΠ δυο παιδιά του ΑΣ Χάλκης

Σε δοκιμαστικά του ΟΣΦΠ δυο παιδιά του ΑΣ Χάλκης

0
Dodekanisos

Δυο νεαρά παιδιά του ΑΣ Χάλκης πέρασαν από δοκιμαστικά τεστ της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρει τα ακόλουθα:

“Στα πλαίσια της συνεργασίας της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Ρόδο με την κεντρική Ακαδημία του Ολυμπιακού επιλέχθησαν 2 ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του ΑΣ Χάλκης για να λάβουν μέρος σε δοκιμαστικά της τα οποία ήταν προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν 25 -27 Αυγούστου στο Ρέντη.

Αναλυτικά δοκιμάστηκαν οι αθλητές Βασίλειου Μιχάλης γεννηθείς του 2006 ο οποίος συμμετείχε στην προπόνηση της Τετάρτης, Πέμπτης και Παρασκευής κάνοντας τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τον κρατήσουν για το φιλικό της Κ16 που έγινε το Σάββατο και Σάββας Βασίλης γεννηθείς του 2005 ο οποίος δοκιμάστηκε στις προπονήσεις της Τετάρτης και της Πέμπτης.

Η συνεχής παρακολούθηση των παιδιών της Σχολής μας στην Ρόδο από την κεντρική Ακαδημία του Ολυμπιακού δίνει την δυνατότητα στα παιδιά – μέλη να έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν την τύχη τους και να ζήσουν το όνειρο τους. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους γονείς για την επιλογή τους”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments