Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Σε διεθνές τουρνουά η Ζαράρη

Σε διεθνές τουρνουά η Ζαράρη

0
Dodekanisos

Στην πρωτεύουσα της Αλβανίας Τίραννα θα βρεθεί στις 27 Μαίου  η Κορίνα Ζαράρη όπου θα λάβει μέρος  στο διεθνές τουρνουά τένις  ΙTF Tirana OPEN U18 2017. Η αθλήτρια θα παλέψει με πολλούς και δυνατούς αντιπάλους  βρίσκεται σε καλή κατάσταση ώστε να μπορέσει να διακριθεί .

Σχετικά δήλωσε για όσα την περιμένουν στο τέλος του μήνα.
«Η προετοιμασία μου πήγε καλά με τη βοήθεια των προπονητών μου, Μίνωα Μαρινάκη, Σταύρου Χατζημιχάλη και του φυσικοθεραπευτή μου ο οποίος αναλαμβάνει και την ενδυνάμωσή μου, Νίκου Σταυριανάκη. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και πολύ ενθουσιασμένη που θα λάβω μέρος στους πρώτους μου αγώνες για φέτος, στο διεθνές τουρνουά ΙTF Tirana OPEN U18 2017.Το επίπεδο στο τουρνουά είναι αρκετά υψηλό με αθλήτριες από διάφορες χώρες του κόσμου.(SINGLES MAIN DRAW GIRS 32 – SINGLES GUALIFYING GIRS 32).Oι αγώνες προκριματικά ξεκινάνε Σαββατο 27 Μαιου. Δούλεψα σκληρά και είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες του αγώνα και να αποδώσω όσο το καλύτερο δυνατό.

Η συμμετοχή μου στους αγώνες θα γίνει με τη βοήθεια των χορηγών μου ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΑΠΠΟΥ,ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΓΟΝΔΟΛΑ,Ιωάννη Χατζηλαζάρου, Νίκου Νικολαίδη  και Δημήτρη Καρατζιά Τους ευχαριστώ θερμά για τη στήριξη η οποία είναι πολύ σημαντική και με βοηθάει στο δύσκολο δρόμο προς την κατάκτηση των στόχων μου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments