Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σε άνοδο ο Ευαγόρας

Σε άνοδο ο Ευαγόρας

0
evagoras_kleanthis5
Dodekanisos

Παίζοντας έξυπνα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ο Ευαγόρας επικράτησε εκτός έδρας του Κλεόβουλου της Λίνδου και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Οι Λινδιακοί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, έδειξαν ότι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Ο Ευαγόρας ήταν πολύ καλύτερος από το ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκε στο σκορ στο 38ο λεπτό με το σουτ του Χατζηνικόλα, έχοντας προηγουμένως απολέσει πολλές ευκαιρίες για να το καταφέρει. Η συνέχεια του παιχνιδιού ήταν ανάλογη, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν σωρεία ευκαιριών για να τελειώσουν το ματς, όπως το δοκάρι του Αγγελόπουλου στο 60’. Τελικά το κατάφεραν στο 88’ με το σουτ του Αγγελόπουλου, που έδωσε μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του που την έφερε κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Κλεόβουλος: Ναούμ, Μωραίτης, Ιωαννίδης, Φραντζής, Δανελλάκης (60’ Λάμπης), Μαγιόγλου, Τσοπανάκης (30’ λ.τ. Αγγελιδάκης), Θεοδοσίου, Γεωργαλλής, Τριπολίτης, Σακκάς (55’ λ.τ. Βασιλάκης)
Ευαγόρας: Δημητρίου, Αμοιρόπουλος, Σκαφίδας, Παναγιώτου, Μπιζάντης, Αντωνούρης, Αλαφάκης (82’ Κούκι), Κώστας (68’ Τσομάνι), Οχτάρας (71’ Πιτσουρδάκης), Αγγελόπουλος, Χατζηνικόλας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments