Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σε άνοδο η Θύελλα Πυλώνας

Σε άνοδο η Θύελλα Πυλώνας

0
katavia thiella
Dodekanisos

Σε αγωνιστική άνοδο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Θύελλα. Η ομάδα της Πυλώνας, επικράτησε και του Αγίου Ισιδώρου με 3 – 0 και μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο (στο πρώτο η υπεροχή ήταν περισσότερη μοιρασμένη), ενώ είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Κατσούλη ο οποίος πέτυχε τα δυο γκολ ενώ είχε συμμετοχή και στο τρίτο. Ο νεαρός παίκτης της Θύελλας άνοιξε το σκορ στο 30’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Αϊβάζης, ενώ στο 60’ μετά από σέντρα του Ζόλταν με ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 2 – 0. Στο 89’ μετά από δική του προσπάθεια, ο Αναστασάς στην προσπάθεια του να διώξει πέτυχε αυτογκόλ (3 – 0).
Καλύτεροι της Θύελλας εκτός από τον Κατσούλη και οι Ζόλταν και Βασιλάκης. Άρεσαν από τον Άγιο Ισίδωρο οι Βονάκης και Μόσχος.
Διαιτητής ήταν ο Γιαννουκάς (Ροδίτης, Λατσός).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΘΥΕΛΛΑ: Ρεκούνας, Ψαρός, Κουφός, Τραχανάς, Χαμιτάι (70’ Γκανιάτσας), Προβιάς, Βασιλάκης, Ζόλταν, Χατζημανώλης, Αϊβάζης (80’ Μπολομπάνι), Κατσούλης (85’ Μακρής)
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος, Φωτεινής (60’ Σάββενας Κ.), Ταμπουράς, Δημητράκης, Αναστασάς, Μαούνης (35’ λ.τ. Σάββενας Σ.), Καρίκας (75’ Κιαουρτζής), Γεωργαλλής, Μόσχος, Βονάκης, Κώτσος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments