Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σε ανοδική τροχιά η ΑΕ Κως

Σε ανοδική τροχιά η ΑΕ Κως

0
ae_kos
Dodekanisos

Τη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Δωδεκανήσου πανηγύρισε η ΑΕ Κως, που επικράτησε 2-0 του Ευαγόρα στους Αγίους Αποστόλους. Οι Κώοι είχαν σε μεγάλη μέρα το Μάριο Μπαρτσελό ο οποίος σημείωσε το ένα από τα δύο τέρματα της ομάδας του, ενώ ήταν διαρκή απειλή για την άμυνα του Ευαγόρα.
Το σκορ άνοιξε στο 35΄ με το Βακουφτσή να βγάζει ωραία μπαλιά στον Αγγελόπουλο, ο οποίος έστρωσε στον Σταματίου το σουτ του κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε στα δίχτυα. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους και στο 53΄ ο Αγγελόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ το πλασέ του βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπαρτσελό έκανε το 0-2.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ευαγόρας: Δημητρίου, Τσιώνης (69΄Αλαφάκης), Παναγιώτου, Οχτάρας, Αγγελόπουλος, Σκαφίδας, Κώστας, Αμοιρόπουλος, Αντωνούρης, Μπιζάτος, Χατζηνικόλας (55΄Τσομάνης)
Α.Ε Κως: Καραμούτας, Μαριάς, Γκουγκουλάκης, Ζαμάγιας, Καραγιαννάκης (33΄Βακουφτσής), Φορτσέτι, Δραμουντανής, Πλατέλλας (60΄Μαργαρίτης), Αγγελόπουλος (62΄Κώστογλου), Μπαρτσελό, Σταματίου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments