Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Σχεδόν…το πήρε ο Ιάλυσος!

Σχεδόν…το πήρε ο Ιάλυσος!

0
Dodekanisos

Γράφει ο Παναγιώτης Καρπαθάκης
Σ’ ένα παιχνίδι όπου φάνταζε δύσκολο πριν αυτό ξεκινήσει, τελικά η ομάδα των Τριαντών κατάφερε να αποσπάσει την νίκη με 4-0, σκορπώντας χαρά σε όλους τους φίλους της ομάδας, αφού πλέον βρίσκεται με το 1,5 πόδι μακριά από τον τίτλο του πρωταθλήματος στον 6ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι «ερυθροκίτρινοι» ήταν αυτοί που είχαν καλύτερη εικόνα καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους.Στο 32′, μάλιστα τα πράγματα γίνανε πιο εύκολα, αφού ο Μικελάτος αντίκρισε κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης πάνω στον Τσούπρο. Το 1-0 ήρθε στο 40′ έπειτα από κεφαλιά του Περογαμβράκη.
Ιδανικό το ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου, αφού βρήκε τους Ροδίτες να διπλασιάζουν νωρίς-νωρίς τα τέρματα τους. Συγκεκριμένα, στο 48′ ο Παναγιωτόπουλος από τα δεξιά στην μεγάλη περιοχή, έπιασε ένα ωραίο σουτ και νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ, για το 2-0. Το 3-0 από τον Περικλή Βελλίνη στο 80′ που με ένα πανέμορφο πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης. Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος πάλι παίκτης ύστερα από μία πανέμορφη ενέργεια από τα αριστερά μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια στο βάθος της εστίας για να αναπαυτεί και να δημιουργηθεί το τελικό σκορ του 4-0. Στο 88′ ο Τσούπρος αντίκρισε εσκεμμένα την δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι αποβλήθηκε από το ματς.

Οι συνθέσεις:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Χειμωνέττος (82΄ Μπάρδος), Παναγιωτόπουλος, Μακρυδημήτρης,Τσούπρος, Ρεκλείτης, Περογαμβράκης (77΄ Στεφανίδης), Πετράκος (65΄ Ομπίνα), Δωματάς (68΄ Βελλίνης), Δελαπόρτας, Παπαδόπουλος
Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ: Δημόπουλος, Ντάζος (46΄ Γούρμος), Λιόσης, Νικολόπουλος, Πέκεζ (81΄ Ξύδης), Μπούνας (87΄ Βρεττάκης), Πολίτης, Νικολόπουλος Θ (85΄ Θεοφιλόπουλος), Πολίτης Π, Μικελάτος, Ζέλιος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments