Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σάββενας: Ναι στην ακύρωση της χρονιάς, υπέρ όμως των προπονήσεων

Σάββενας: Ναι στην ακύρωση της χρονιάς, υπέρ όμως των προπονήσεων

0
Dodekanisos

Επιμένει στα περί ακύρωσης της χρονιάς ο προπονητής του Ηρακλή Μαριτσών Γιώργος Σάββενας. Με δηλώσεις που έκανε τόνισε τα ακόλουθα:
«Τα όρια έχουν στενέψει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και ρεαλιστικά είναι πάρα πολύ δύσκολο να δοθεί συνέχεια. Το καλύτερο σενάριο είναι η ακύρωση της χρονιάς. Από εκεί και πέρα όμως νομίζω ότι θα ήταν καλό να συνεχιστούν έστω οι προπονήσεις μιας και το διάστημα της αποχής των παικτών θα είναι πολύ μεγάλο».

Ο ίδιος σχετικά με το θέμα της επανέναρξης των πρωταθλημάτων είπε και τα ακόλουθα:
«Και θα επιβαρυνθούν πολύ οι αθλητές και δεν θα τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο υπήρξε μια προεργασία αλλά στο ερασιτεχνικό άπαντες έχουν εγκαταλείψει από τον περασμένο Νοέμβριο. Οι αρμόδιοι δεν σκέφτονται την επιβάρυνση των παικτών. Προσπαθούν να τελειώσουν απλά το πρωτάθλημα αλλά δεν είναι έτσι. Πρέπει να ετοιμαστούμε ενόψει της νέας χρονιάς όπου άπαντες το καλοκαίρι θα μείνουν ελεύθεροι. Και οι παίκτες και οι προπονητές. Είναι θέμα ηθικό. Δεν γίνεται να υποχρεωθεί κανένας να παραμείνει στα ίδια ρόστερ».

Κάνοντας ειδική αναφορά στις Ακαδημίες, τόνισε τα ακόλουθα:
«Είναι οξύμωρο να είναι ανοιχτά τα σχολεία, να πηγαίνουν τα παιδιά σε μια κλειστή αίθουσα και να μην μπορούν να πάνε στο γήπεδο να αθληθούν. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι αρμόδιοι και να δώσουν άδεια για τις προπονήσεις».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments