Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σάββενας και επίσημα

Σάββενας και επίσημα

0
savvenas giorgos
Dodekanisos

Προπονητής του Ηρακλή Μαριτσών και επίσημα είναι ο Γιώργος Σάββενας. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του συλλόγου, επιβεβαιώνοντας έτσι πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ του news12. Συγκεκριμένα:
« Το δ.σ. ανακοινώνει επίσημα την απόφαση του για την λύση της συνεργασίας του, με τον προπονητή, κ. Μιχάλη Μανωλά, τον οποίο θεωρεί ένα ικανό τεχνικό και η μέχρι τώρα πορεία του με την ομάδα του χωριού μας, ήταν άκρως επιτυχημένη.
Τον ευχαριστούμε δημόσια για την μέχρι τώρα προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία όπου και αν συνεχίσει. Η συνέχεια για την ομάδα μας θα είναι ένας άλλος νεαρός τεχνικός, ο Γιώργος Σάββενας που έχει γνώση του αντικειμένου, όρεξη για δουλειά και φιλοδοξία. Ελπίζουμε αυτή η συνεργασία μας να βοηθήσει την ομάδα μας, να εκπληρώσει τους στόχους της και στον ίδιο να αναδείξει τα προσόντα του.
Τέλος ενημερώνουμε ότι μετά τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές, θεωρούμε σίγουρο ότι θα συνεχίζουμε όλοι μαζί για μια πετυχημένη πορεία. Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συνεχίσουν μαζί μας θα ανακοινωθούν επίσημα τις επόμενες ημέρες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments