Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα ΣΑΒΒΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ : ‘’Η Ρόδος χρειάζεται Δήμαρχο με πρόγραμμα και διάθεση συνεργασίας...

ΣΑΒΒΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ : ‘’Η Ρόδος χρειάζεται Δήμαρχο με πρόγραμμα και διάθεση συνεργασίας με όλους. Αυτός είναι ο Στράτος Καρίκης’’.

0
Dodekanisos

Ο Στράτος Καρίκης και η ΝΕΑ ΜΕΡΑ αποτέλεσαν για μένα το κύριο ερέθισμα για να θέσω υποψηφιότητα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Είμαι ενεργός πολίτης, ζω και εργάζομαι στη Ρόδο ως λογιστής-φοροτεχνικός. Εδώ ζει η οικογένεια μου και τα τρία μου παιδιά.
Το 2006 οι πολίτες με εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Νότιας Ρόδου , όπου και διετέλεσα Αντιδήμαρχος Οικονομικών.
Όλο αυτό το διάστημα, βιώνω και εγώ το πλήρες αδιέξοδο στον ενιαίο Δήμο Ρόδου, την αδυναμία του Δήμου να δώσει λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας.
Ο Δήμος για να δώσει λύσεις, πρέπει να έχει πρόγραμμα και πρόγραμμα έχει μόνο ο Στράτος Καρίκης. Είναι ο μόνος υποψήφιος Δήμαρχος που έχει παρουσιάσει πρόγραμμα όχι μόνο για το νέο διοικητικό μοντέλο του Δήμου αλλά και για τον τουρισμό και την καθημερινότητα.
Η νέα κυκλοφοριακή μελέτη που έχει ανάγκη η Ρόδος, θα μας βοηθήσει να δούμε την πόλη κάτω από το πρίσμα της βιώσιμης αστικής κινητικότητας που με συγκεκριμένες παρεμβάσεις θα δίνει ανθρώπινους ρυθμούς στην πόλη.
Ο Στράτος Καρίκης είναι ο μόνος υποψήφιος Δήμαρχος που έχει αντιληφθεί την ανάγκη των συνεργασιών που επιβάλλεται πλέον από την απλή αναλογική. Για αυτό και θέλει να διαμορφώσει το πλαίσιο συγκλίσεων με την πρόταση του για ανοιχτό διάλογο μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων.
Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι η Ρόδος χρειάζεται δύο πράγματα: πρόγραμμα και συνεργασίες.
Πιστεύω σε αυτές τις δύο αρχές. Για αυτό διεκδικώ την ψήφο των πολιτών και δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην προσπάθεια που κάνουμε για έναν Ανοιχτό και Δημοκρατικό Δήμο, που θα είναι δίπλα στον πολίτη και στα προβλήματά του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments