Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Σαββάκης: «Αυτά τα είχα προβλέψει!»

Σαββάκης: «Αυτά τα είχα προβλέψει!»

2
savvakis mixalis
Dodekanisos

Την άποψη ότι οι εκλογές θα έπρεπε να προκηρυχθούν από τα εναπομείναντα μέλη της «παράταξης Μεϊμάρη» και όχι από την προσωρινή διοίκηση της Ένωσης, εξέφρασε με δηλώσεις του για μια ακόμα φορά ο Μιχάλης Σαββάκης. Ο ίδιος όπως υποστήριζε από την πρώτη στιγμή, «η απόφαση αυτή είναι άκυρη. Παράνομα έχουν προκηρυχθεί οι συγκεκριμένες εκλογές». Ο κ. Σαββάκης, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Ένα δέχονται το άρθρο 31 όπως λένε και έχουν αποσυρθεί και από τα ασφαλιστικά μέτρα, τότε θα πρέπει να επανέλθει η παράταξη Μεϊμάρη, έστω τα εναπομείναντα μέλη και να προκηρύξουν εκλογές εφόσον είναι λιγότερα των 2/3, που σημαίνει επτά άτομα. Εάν όμως δεν έχουν αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει το καλοκαίρι, τότε αυτό σημαίνει ότι η παρούσα προσωρινή διοίκηση είναι υποχρεωμένη να διοικήσει μέχρι το 2016, εκτός εάν η ΕΠΟ δεν μας δεχθεί λόγω του αυτοδιοίκητου. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις εντολές της Ομοσπονδίας»
Ο κ. Σαββάκης, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Δεν πρέπει να ρίχνουν ευθύνες σε εμάς για την κατάντια του ποδοσφαίρου. Ο ασκός του Αιόλου όπως έχω ξαναπεί, ανοίχθηκε με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν το καλοκαίρι. Πιστεύω ότι πρώτα θα έπρεπε να είχαν προσφύγει στα αρμόδια διοικητικά όργανα (αυτοδιοίκητο ποδοσφαίρου) και έτσι πιθανόν να δινόταν και γρηγορότερα λύση. Στην περίπτωση που δεν τους δικαίωνε το αθλητικό δικαστήριο, ας πήγαιναν τότε στα πολιτικά δικαστήρια. Κατά την άποψη μου έτσι έπρεπε να γίνει. Η κωλυσιεργία των πολιτικών δικαστηρίων είναι δεδομένη γι’ αυτό και υποστήριζα από την αρχή ότι η κίνηση αυτή θα έφερνε ανακατωσούρα στα σωματεία. Για τον λόγο αυτό είμαι κατά και των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν πριν μερικές ημέρες οι τρεις της παράταξης Μεϊμάρη».
Ο Μιχάλης Σαββάκης δεν παρέλειψε να αναφέρει και τα ακόλουθα:
«Όποτε και αν έθετα τον εαυτό μου σε εκλογική διαδικασία ήμουν ξεκάθαρος και το έκανα πάντα για να σπάσω τις ίντριγκες. Δεν με ενδιέφερε άμεσα η καρέκλα και αυτό το απέδειξα με τη στάση μου όλα αυτά τα χρόνια. Όποτε όμως μου ζητήθηκε να αναλάβω κάποιο πόστο το έφερα εις πέρας 100%. Όπως η δημιουργία λίστας γιατρών. Δεν υπήρχαν ποτέ γιατροί στα γήπεδα. Όπως, η λειτουργία έστω και για έξι μήνες του περιβόητου υγειονομικού σταθμού με καθαρά δική μου ευθύνη στο να πληρωθούν οι εργαζόμενοι από τα ταμεία της ΕΠΣΔ. Το ιατρείο κόλλησε αργότερα λόγω οικονομικών δυσκολιών. Όπως και τελευταία που μου ανατέθηκε το ταμείο το οποίο λειτούργησα με διαφάνεια. Μείωσα το χρέος από 45.000 στις 12.000 ευρώ. Αργότερα ανήλθε στις 25.000 ευρώ λόγω της μη κατάθεσης του εμβάσματος από την ΕΠΟ. Έκανα όλες μου τις συναλλαγές με αποδείξεις και τιμολόγια, για τα οποία υπάρχουν φωτοτυπίες και τιμολόγια και στο γραφείο μου για όσους θέλουν να τα δουν. Από εκεί και πέρα αν πάλι μου ζητηθεί να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ΕΠΣΔ για το καλό του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και μόνο θα το κάνω ανεπιφύλακτα και με όλη μου τη χαρά. Όσο θα αντέχω να προσφέρω θα το κάνω».
Σε ερώτηση για το αν έχει κάποια πρόβλεψη για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα είπε:
«Πλέον δεν μπορώ να προβλέψω τίποτα. Έως τώρα για αυτά που ήδη πρόβλεψα, βγήκα αληθινός. Είχα πει ότι αν πάμε τώρα σε εκλογές θα είχαμε προβλήματα. Θα υπάρχει θέμα εγκυρότητας και των ίδιων πρωταθλημάτων εφόσον γίνουν οι εκλογές. Γι’ αυτό πρότεινα τότε να τελειώσουμε τα πρωταθλήματα και να γίνουν το καλοκαίρι οι εκλογές. Δεν το έκανα για να κερδίσουμε χρόνο όπως κατηγορούμε. Αν είναι να κερδηθεί χρόνος, θα κερδηθεί τώρα με τις εξελίξεις που ακολουθούν».

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cactus
Cactus
10 years ago

ΓΙΑΤΡΕ ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΑΓΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ. ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ. ΝΤΠΟΠΗ ΣΑΣ

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
10 years ago

ΣΑΒΒΑΚΗ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ.
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕΙΜΑΡΗ-ΨΥΛΛΑΚΗ ΗΣΟΥΝΑ,
ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ,
ΕΡΜΗΝΕΥΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ,
ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΟΗΣ,ΕΛΕΓΧΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΧΑΤΕ ΙΣΟΠΕΦΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣΔ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ?
ΕΙΧΕΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝΑ ΑΜΙΛΗΤΟΣ.ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ.
ΟΥΣΤ !!!!!!!!!!!!!!!!