Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σάρωσε την Δόξα Καρδάμαινας ο Κλεάνθης

Σάρωσε την Δόξα Καρδάμαινας ο Κλεάνθης

0
Dodekanisos

Πραγματοποιώντας μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, ο Κλεάνθης πέρασε και από την Καρδάμαινα επικρατώντας της τοπικής Δόξας με σκορ 0-5.

Μόλις στο 22′ λεπτό ο Γεωργαλλής εκτέλεσε φαουλ, η άμυνα των γηπεδούχων αδράνησε και από κοντά ο Στάθης Αλεξανδρίδης πέτυχε το 0-1. Στο 35′ ο Χατζηκοσμάς έκανε την κάθετη πάσα στον Γεωργαλλή και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 0-2 για τον Κλεάνθη. Οι φιλοξενούμενοι σκοραραν και τρίτη φορά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και πάλι με τον Γεωργαλλή 0-3.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Σάββενα έχασε αρκετές ευκαιρίες, όμως πέτυχε ακόμα δύο τέρματα στο 70′ και στο 84′ και πάλι με τον Αλεξανδρίδη, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Φραγκιαδάκης με βοηθούς τους κ. Παγώνη και Καραμούτα.

Δόξα Καρδάμαινας: Τάλλαρος, Χατζηπαναγιώτης, Καλλούδης (29’ λ.τ Κόμπος), Μποϊλής (56’ Γιακούμαρος), Αποστολάτος (75’ Μυξολούφης), Πης Β. (25’ λ.τ Τσιτσιλιάγκος), Χατζηαντωνίου, Μαύρος, Πης Γ., Κόκκαλης, Παντελής.

Κλεάνθης Παραδεισίου: Καστανάκης, Γιατσιάτσιος, Φουντζάι, Μαριάς, Πελέκης (75’ Κετσές), Γιαννίκος (60’ Λερογιάννης), Αλεξανδρίδης, Μπερετούλης (77’ Θεοδοσιάδης), Γεωργαλλής, Χατζηκοσμάς (71’ Δράκος Λ.), Μαΐλης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments