Αρχική Videos Σαρώνει στις δημοσκοπήσεις ο DeSantis, χάνουν έδαφος οι Δημοκρατικοί

Σαρώνει στις δημοσκοπήσεις ο DeSantis, χάνουν έδαφος οι Δημοκρατικοί

0
Dodekanisos

«Επίθεση» στον κυβερνήτη της Φλόριντα Ron De Santis εξαπέλυσε ο Joe Biden σε μια ομιλία του στο Golden Beach με αφορμή τις ενδιάμεσες εκλογές της Αμερικής όπου οι Δημοκρατικοί κινδυνεύουν να χάσουν. Ο Biden κάνοντας προεκλογική εκστρατεία χαρακτήρισε τον DeSantis ως «ενσαρκωμένο Ντόναλντ Τραμπ» και επαίνεσε τον υποψήφιο της παράταξης του Τσάρλι Κριστ ο οποίος όμως φαίνεται ότι παραπαίει στις δημοσκοπήσεις. «Ο Τσάρλι τρέχει ενάντια στον ενσαρκωμένο Ντόναλντ Τραμπ», τόνισε ο Biden και πρόσθεσε: «Ο υπόλοιπος κόσμος μας κοιτάζει, Τσάρλι. Μας κοιτάζουν. Είναι πραγματικά σημαντικό μια πολιτεία του μεγέθους της Φλόριντα… να βρεθεί στη σωστή πλευρά της ιστορίας».

Ο Biden επαίνεσε τον Κριστ για την «ακεραιότητα και την ευφυΐα» του και ανέφερε πολλές φορές τον μεγάλο ρόλο που θα παίξει η Φλόριντα στις ενδιάμεσες εκλογές της χώρας την επόμενη εβδομάδα. Δεν παρέλειψε να προειδοποιήσει ότι «οι Ρεπουμπλικάνοι θα προσπαθήσουν να αφαιρέσουν τα επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης και ιατρικής περίθαλψης και να αυξήσουν το κόστος ζωής με τις πολιτικές τους εάν αναλάβουν εκ νέου τον έλεγχο του Κογκρέσου».

Ο DeSantis πάντως αναμένεται να κερδίσει την επανεκλογή την επόμενη εβδομάδα, με πολλές δημοσκοπήσεις τις τελευταίες εβδομάδες να τον δείχνουν να έχει ένα άνετο προβάδισμα έναντι του Crist. Παράλληλα, θεωρείται ως ένας πιθανός Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία για το 2024 και θα μπορούσε να αποτελέσει μια τρομερή πρόκληση στον πρώην Πρόεδρο Τραμπ σε προκριματικές εκλογές.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments