Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σαράντης: “Είμαστε το πρώτο φαβορί για την άνοδο”

Σαράντης: “Είμαστε το πρώτο φαβορί για την άνοδο”

0
Dodekanisos

Δηλώσεις αναφορικά με το πρόσφατο παιχνίδι με αντίπαλο τον Νηρέα, αλλά και για την έως τώρα πορεία του Αγίου Ισιδώρου στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, πραγματοποίησε μέσω του news12.gr ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Μιχάλης Σαράντης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

To σχόλιο σου για το παιχνίδι με τον Νηρέα.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι και θα είναι όλα στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Εμείς ελέγξαμε πλήρως τον ρυθμό του παιχνιδιού, ισοφαριστήκαμε σε κακό χρονικά σημείο, αλλά η ομάδα έδειξε την ποιότητα της και καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ σε εφτά λεπτά και να πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη».

Θεωρείς οτι με βάση το ρόστερ, αλλά και τα έως τώρα αποτελέσματα, είστε το πρώτο φαβορί για την  άνοδο στην Ά κατηγορία;

«Θεωρώ ότι έχουμε ένα ποιοτικό ρόστερ, με παίκτες που διαθέτουν αρκετή εμπειρία και ξέρουν τον πρωταθλητισμό. Επίσης η ομάδα διαθέτει και νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως ο σύλλογος έχει κορμό από την περσινή χρονιά, έχει τον ίδιο προπονητή και μια διοίκηση που στηρίζει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Επίσης ο Άγιος Ισίδωρος στηρίζεται κατα 80% σε παιδιά του χωριού. Βάση όλων αυτών, πιστεύω πως είμαστε το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα και την άνοδο στην ‘Α κατηγορία».

Ποιές ομάδες έχεις ξεχωρίσει μέχρι στιγμής από το φετινό πρωτάθλημα;

«Οι ομάδες που έχω ξεχωρίσει στον όμιλο μας είναι ο Ακουσίλαος και η Χάλκη, αλλά γενικότερα η ομάδα που έχω ξεχωρίσει στην Β’ κατηγορία είναι οι Ατρόμητοι Ρόδου του Παναγιώτη Ζούνη».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments