Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σαπαλίδης: «Δεν τον χτύπησα εσκεμμένα!»

Σαπαλίδης: «Δεν τον χτύπησα εσκεμμένα!»

4
delaportas travmatias
Dodekanisos

Εσκεμμένο θεωρούν στον Φοίβο Κρεμαστής το μαρκάρισμα που έκανε ο Σταύρος Σαπαλίδης στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Δελαπόρτα κατά την διάρκεια του αγώνα τους με τον Άρη στο γήπεδο Αρχαγγέλου. Χαρακτηριστικά ο παίκτης δήλωσε πως «ήρθε με δύναμη πάνω μου και με πρόθεση για να με χτυπήσει. Είχε προηγούμενα μαζί μου από τον αγώνα του πρώτου γύρου όπου είχαμε μια λεκτική αντιπαράθεση. Στο παιχνίδι του Αρχαγγέλου δεν μου έδωσε το χέρι του στην καθιερωμένη χειραψία πριν από την έναρξη. Είμαι σίγουρος ότι όχι απλά ήθελε να με χτυπήσει αλλά να μου κόψει και την καριέρα μου».
Από τη δική του πάντως πλευρά ο Σταύρος Σαπαλίδης αντικρούει τις κατηγορίες και τονίζει ότι «δεν είχα πρόθεση. Απλώς έκανα ένα τάκλιν για να πάω στη μπάλα. Τίποτα παραπάνω. Δεν είχε δόλο να τον χτυπήσω»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ss
Ss
11 years ago

Ηταν θέμα χρόνου κάποιος να σε χτυπήσει εσένα, είσαι όλο ειρωνία και τσαμπουκά και το ξέρουν όλοι! Δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες αυτός ή όχι αλλα αν αργά ή γρήγορα κάποιος θα το έκανε!

xaxa
xaxa
11 years ago

orea logiki exeis file esi dld opion dn ton goustaroume tha tou kovoume to podosfairo e? oute ston exthro sou dn prepei na ta euxese tetoia pragmata

Eisai polli wraios
Eisai polli wraios
11 years ago

Re karakiozako politelia htan gia to roditiko topiko podosfero o giwrgos k auto sas ekege olous ampali ti wraios tipos eisai !!! Bravo re kanenas taxras tha eisai kai esy pou ti vriskis me tis pente Akou ekei logiki o ss

kostas
kostas
11 years ago

piso eine ta kala sou tsapalidi den se soni tipota !!!