Αρχική Αθλητικά νέα Σαντορίνη: Το αστείο περιστατικό με δημοσιογράφο της F1 που έγινε viral

Σαντορίνη: Το αστείο περιστατικό με δημοσιογράφο της F1 που έγινε viral

0
Ο Chris Medland / Φωτογραφία: racer.com
Dodekanisos

Ο Chris Medland, είναι καταξιωμένος δημοσιογράφος στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πριν μερικές ημέρες ήταν πρωταγωνιστής σε ένα αστείο περιστατικό. Το οποίο έλαβε χώρα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Σαντορίνη. 

Ειδικότερα ο Medland είχε βρεθεί σε μία καφετέρια της Σαντορίνης, για να απολαύσει τον καφέ του. Ωστόσο κατά την διάρκεια της παραμονής του στον χώρο, τον πλησίασε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Αμέσως τον ρώτησε από που είναι, με τον δημοσιογράφο της Formula 1 να απαντάει από το Λονδίνο (μία εύκολη απάντηση όπως τόνισε). Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης τον ρώτησε ποιον σύλλογο υποστηρίζει. Ο Medland του απάντησε: «Δεν θα την έχεις ακούσει… υποστηρίζω την Yeovil Town». Για να πάρει την απάντηση από τον Έλληνα ιδιοκτήτη: «Yeovil… Ναι! Έχω στοιχηματίσει σε αυτούς!»

Την είδηση δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο ίδιος ο Chris Medland. Μάλιστα δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει σε σοβαρό ύφος πως: «Το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει τεράστιο θέμα με τον τζόγο». Όπως ήταν λογικό η δημοσίευσή του viral στο Twitter με τις απαντήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. 

Δείτε την ανάρτησή του

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments