Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σαν θέλει η «νύφη» και ο «γαμπρός»…

Σαν θέλει η «νύφη» και ο «γαμπρός»…

0
tsakiris_tasos
Dodekanisos
Η δήλωση του προέδρου του Εθνικού Αρχίπολης κ. Τάσου Τσακίρη, πριν από περίπου έναν μήνα, ότι η ομάδα του την επόμενη σεζόν θα «χτυπήσει» το πρωτάθλημα στην Α1 κατηγορία, μόνο τυχαία δεν έγινε και αυτό αποδεικνύεται από τις κινήσεις που ήδη κάνει η διοίκηση του συλλόγου για να υλοποιήσει το «σχέδιο» της για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Σε αυτό το πλάνο συμπεριλαμβάνεται φυσικά και η μεταγραφική ενίσχυση του Εθνικού με παίκτες αξίας που θα μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω, ώστε να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει την πρωτιά. Ο παίκτης που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των παικτών προς μεταγραφή του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, είναι ο Μιχάλης Λυριστής. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο παίκτης του ΑΕΡΑ βρίσκεται μια «ανάσα» από την οριστική συμφωνία του με τους Αρχιπολενούς και το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί και επίσημα, είναι η ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και οι υποχρεώσεις του με την ομάδα των Αφάντου.
Η επιθυμία για συνεργασία είναι μεγάλη και κοινή μεταξύ των δύο πλευρών και το δεδομένο της παρουσίας του αδελφού του Μιχάλη Λυριστή, Θεόδωρου, στον Εθνικό, αναμένεται να αποτελέσουν τις βασικές αφορμές που θα «οδηγήσουν» στον «γάμο» ανάμεσα τους, το προσεχές καλοκαίρι.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments