Αρχική Videos Σάλος με τον Ρονάλντο, ζητούν την απέλαση του!

Σάλος με τον Ρονάλντο, ζητούν την απέλαση του!

0

Να συλληφθεί και να απελαθεί από τη χώρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ζήτησε ένας Σαουδάραβας δικηγόρος! Ο διάσημος παίκτης φάνηκε να πιάνει τα γενετικά του όργανα μετά την ήττα της Αλ-Νασρ με 2-0 από την Αλ-Χιλάλ για το πρωτάθλημα. Κατηγορήθηκε ότι έκανε την χειρονομία προς τους αντίπαλους οπαδούς, όταν αυτοί φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Μέσι σε μια προσπάθεια να τον πικάρουν.

Οι συμπαίκτες του Ρονάλντο επέμειναν ότι απλώς έπασχε από έναν τραυματισμό. Πλάνα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον 38χρονο επιθετικό τη στιγμή που αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο με τον δικηγόρο Nouf bint Ahmed να γράφει στο twitter πως «πρόκειται για έγκλημα».
«Μια δημόσια άσεμνη πράξη απαιτεί σύλληψη και απέλαση εάν διαπράττεται από αλλοδαπό», υποστήριξε η δικηγόρος και σύμβουλος του ΟΗΕ, προσθέτοντας ότι θα υποβάλει αναφορά στη Σαουδική Εισαγγελία.

Δεν είναι σαφές εάν οι εισαγγελείς θα ενεργήσουν σχετικά με την αίτηση του Ahmed. Σύμφωνα με την ισπανική αθλητική εφημερίδα Marca, το προσωπικό της Al-Nassr είπε ότι ο Ρονάλντο έκανε την κίνηση καθώς «δέχθηκε ένα χτύπημα κατά τη διάρκεια του αγώνα».Ορισμένα τμήματα του σαουδαραβικού κοινού δεν πείστηκαν, με τον αθλητικό δημοσιογράφο Ozman Abu Bakr να απαιτεί από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας να τερματίσει το συμβόλαιο του Ronaldo με την Al-Nassr για μια τέτοια « ανήθικη» χειρονομία, σύμφωνα με τη Marca. Ο Ρονάλντο υπέγραψε συμβόλαιο δυόμισι ετών με την Αλ-Νασρ τον Δεκέμβριο, αξίας περίπου 75 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως ή έως και 200 ​​εκατομμυρίων δολαρίων μέσω άλλων εμπορικών συμφωνιών με τον σύλλογο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments