Αρχική Videos Σάλος με το άστοχο σχόλιο Πορτοσάλτε για τους διανομείς

Σάλος με το άστοχο σχόλιο Πορτοσάλτε για τους διανομείς

0
Dodekanisos

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο και την εγκατάλειψη του 47χρονου διανομέα στη Θεσσαλονίκη, από ασυνείδητο οδηγό, ο Άρης Πορτοσάλτε προέβη σε μία άστοχη δήλωση. Ο δημοσιογράφος σχολίασε με άτοπο τρόπο την συμπεριφορά της οδήγησης των διανομέων. Γεγονός που προκάλεσε πολλά σχόλια και ποικίλες αντιδράσεις.

Ενώ θρηνούμε πανελληνίως έναν ακόμα θάνατο διανομέα, ο οποίος έχασε την ζωή του στην άσφαλτο την ώρα του μεροκάματου, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, έκανε ένα άτοπο σχόλιο.

Υπάρχουν 50 με 70 τροχαία τραγικά συμβάντα τους τελευταίους μήνες με διανομείς φαγητού, σχολίαζαν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Για να πει το αμίμητο ο Άρης Πορτοσάλτε: 

«Υπάρχει και μια συμπεριφορά των διανομέων. Υπάρχουν φορές που πέφτουν πάνω σου. Ο οδηγός αυτοκινήτου έχει την ευθύνη για όλους. Aλλά και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσικλέτα θα πρέπει να αποφασίσουν θα κοιτάνε δεξιά και αριστερά».

Χωρίς να παίρνουμε θέση, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στον Άρη Πορτοσάλτε ότι ο ασυνείδητος οδηγός του ΙΧ, που σκότωσε και εγκατέλειψε τον άτυχο διανομέα φαγητού, παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη, αλλά και έκανε κόντρες, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Δείτε το βίντεο 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments