Αρχική Videos Σάλος με Γερμανική κλινική που απέκλειε Ρώσους και Λευκορώσους ασθενείς!

Σάλος με Γερμανική κλινική που απέκλειε Ρώσους και Λευκορώσους ασθενείς!

0

Ποικίλα σχόλια και πολλές αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα προκάλεσε μια ιδιωτική κλινική στο Μόναχο μετά την ανακοίνωση της ότι δεν θα περιθάλπει πλέον Ρώσους και Λευκορώσους ασθενείς, σύμφωνα με τα όσα γράφει η Bild!

Σε μια επιστολή της την Παρασκευή 4 Μαρτίου, η ιδιωτική κλινική ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Καταδικάζουμε σθεναρά την εισβολή του ρωσικού στρατού με τη βοήθεια της κυβέρνησης της Λευκορωσίας» και λίγο πιο κάτω ανέφερε τα εξής: «Ως εκ τούτου, από εδώ και στο εξής και μέχρι νεωτέρας, δεν θα αντιμετωπίζουμε Ρώσους και Λευκορώσους πολίτες». Αυτή η φράση πυροδότησε κριτική στα κοινωνικά δίκτυα με χιλιάδες χρήστες να εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους.

Η κλινική αναγκάστηκε να βγάλει νέα ανακοίνωση λέγοντας τα εξής:
«Η επιστολή μας της 4ης Μαρτίου προήλθε από αγανάκτηση για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και προοριζόταν ως ένδειξη αλληλεγγύης. Κοιτάζοντας πίσω, συνειδητοποιούμε ότι η διατύπωση ήταν κάτι παραπάνω από ατυχής, δικαίως επικρίθηκε έντονα και παρεκκλίνει εντελώς από αυτό που πραγματικά θέλαμε να πούμε. Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε όλους ισότιμα – ανεξάρτητα από την καταγωγή και την εθνικότητά τους, φυσικά και Ρώσους και Λευκορώσους ασθενείς χωρίς επιφύλαξη. Με το παρόν εκφράζουμε τη συγγνώμη μας για τις εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments